About - Better Health Academy

About Better Health Academy

De Better Health Academy is jouw plek voor dagelijkse inspiratie & motivatie voor een gezonder en gelukkiger leven. Een divers en eigentijds aanbod met praktische tools om jouw unieke pad naar groei en vitaliteit vorm te geven.

Gecertificeerde vakopleidingen (KTNO), dagcursussen en talloze online programma’s, zowel speciaal voor jouw persoonlijke groei, maar ook voor de switch naar een carrière waar je hart écht ligt. Voor telkens weer die volgende stap in oneindige groei en ontwikkeling van jouw leven, jouw geluk, jouw mindset en jouw gezondheid.

Geluk en succes heeft alles te maken met groei en vooruitgang. Wat je doelen ook zijn, of dit nu afvallen, gezond eten, meer bewegen, betere slapen, meer persoonlijke ontwikkeling of anderszijds is.. die groei bereik je wanneer je de drie belangrijkste facetten hierin betrekt: je lichaam, je geest en je omgeving.

De Better Health Academy baseert haar aanbod op deze elementen en werkt met de beste en meest diverse experts, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. En heb je altijd al mensen willen helpen of coach willen worden? Al onze opleidingen zijn samengesteld door artsen, gekwalificeerde therapeuten en andere experts.

De Better Health Academy staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. De vakopleidingen van de Better Health Academy zijn daarom vrijgesteld van BTW.

 

 

Over Amber Albarda

De Better Health Academy is opgericht door auteur en health coach Amber Albarda. Ze is oprichter en organisator van het Better Health Event, geeft al jaren workshops en trainingen over voeding & gezondheid en is inmiddels aan haar achtste boek bezig.

Amber: “Lekker in je vel zitten, gezond en vooral slank zijn of blijven is iets wat veel mensen in de ban heeft. Toch weten de meeste mensen niet hoe ze dit op een simpele en gezonde manier moeten bereiken. We hebben op school allemaal leren rekenen en schrijven, maar leren eten en daarmee goed voor jezelf zorgen stond -bij mij in ieder geval niet- op het curriculum. Doodzonde, want het menselijk lichaam & vooral je brein heeft wel degelijk spelregels en een ritme waarop het functioneert. Houd je aan de spelregels en alles werkt mee, ga er tegenin en dan ondervind je meer tegenstand. Onnodig, want er is een methode die je kunt toepassen, een checklist waardoor je dit kunt vergemakkelijken".

“Tijdens mijn eigen zoektocht binnen de wereld van gezondheid is mijn pad steeds breder geworden. Tijdens alle evenementen die ik organiseer krijg ik altijd geweldige reacties op de lezingen, workshops en de kennis die er door de verschillende experts gedeeld wordt. Zonde om dat maar één keer per jaar te doen! Bezig zijn met ontwikkeling, groei en verdieping geeft zoveel inspiratie en helderheid. In de Better Health Academy komt alles samen: alle opgedane kennis en inzichten van de laatste jaren op het gebied van holistische gezondheid, gecombineerd met een bijzonder netwerk van auteurs, therapeuten en andere experts. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen pad heeft. Je begint bij een gezond(er) bananenbrood maken en gaandeweg merk je dat je naar meer en meer zaken anders kijkt en telkens weer een volgende stap wilt zetten. Op het gebied van gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, of zelfs in je werk en carrière”.

Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar boven