Breingezondheid & natuurlijk AD(H)D Coach - Better Health Academy

Breingezondheid & natuurlijk AD(H)D Coach

<b class='programmatitel'>Opleiding <br>Weerbaarheid- & Vitaliteitscoach<br></b><a href="mailto:info@betterhealth.nl" target"blank"><i>Houd me op de hoogte!</i></a></a></br><p class='programmauitleg'>Start medio 2024<br>Binnenkort meer informatie beschikbaar. </p>

De opvatting dat een verminderde concentratie en focus of zelfs gedragsproblemen er 'nu eenmaal bijhoren', wordt gelukkig steeds vaker onwaar bewezen. Ook AD(H)D symptomen zijn veel diverser van oorsprong en beter in goede banen te leiden dan aanvankelijk werd gedacht.

Er is gelukkig heel véél wat je kunt doen ter verbetering van je aandacht, concentratie en zelfs prestaties. Zelfs een hoge mate van prikkelgevoeligheid is te verminderen. En of je nu als kind, puber of volwassene moeite hebt met een teveel aan dagelijkse prikkels; deze bijzondere en complete module geeft je zowel de kennis als de technieken om je perceptuele en cognitieve ruimte te vergroten. Of dit nu in het klaslokaal of op kantoor is.

Het succes zit 'em in de veelomvattende holistische aanpak waarbij we naar zowel voeding als leefstijl kijken maar ook gebruik maken van wetenschappelijke ontwikkelde methodieken om gevolgschade en andere te verminderen en de 'breinemmer' te vergroten. Heb jij of je cliënten moeite met (een teveel aan) dagelijkse prikkels en impulsen? Voor zowel kinderen als volwassen leren we cursisten hoe je de rust, focus laat wederkeren en de ervaringen en resultaten verbeteren.

In samenwerking met diverse breinexperts en  -instituten heeft de Better Health Academy een online module ontwikkeld die bedoeld is voor iedereen die op zoek is naar meer focus, rust en helderheid (met resultaten die dit reflecteren) en meer weer wil weten over hooggevoeligheid en de set van persoonlijkheids/gedragskenmerken die sterk lijken op AD(H)D.

Beeld logog accreditatie

Wat kun je met de opleiding?
Afhankelijk met welk doel je de opleiding volgt, een heleboel. Als coach -of aspirant coach- kun je na deze opleiding meteen aan de slag om mensen met diverse uitdagingen op het gebied van breingezondheid te ondersteunen. Ben je op zoek naar meer focus? Betere concentratie? Betere prestaties op school of werk? De programma's waarmee we werken laten bewezen resultaten en verbeteringen zien op het gebied van zowel breingezondheid als concentratie, hooggevoeligheid en/of AD(H)D.

Ben je (nog) geen coach? Ouders die deze opleiding volgen hoeven na deze opleiding niet meer machteloos te voelen en kunnen thuis een flinke bijdrage leveren aan de sfeer en de gemoedstoestand van hun kind(eren). Het geeft je niet alleen de kennis, maar -en dit maakt deze opleiding bijzonder- ook meteen de tools om indrukwekkende resultaten te bereiken bij zowel cliënten, jezelf of geliefde naaste(n).

Inhoud van de opleiding

Je leert o.a.

 • Icon

  De paradox van overprikkeling versus onderprikkeling & de rol van onderprikkeling bij ADHD, ADD en hooggevoeligheid

 • Icon

  De rol van breinbouwstoffen bij overprikkeling en andere veel voorkomende voedingstekorten en risicofactoren.

 • Icon

  Alles over voeding & neuroinflammatie - Breinuitdagingen hangen sterk samen met neuroinflammatie. Vermindering is essentieel bij succesvolle ondersteuning van neurodegeneratieve aandoeningen.

 • Icon

  Darmen, darmflora & het brein - Wist je dat de samenstelling van de darmbacteriën bij mensen met breinuitdagingen afwijkt van de gemiddelde darmflora?

 • Icon

  Voeding en suppletie - We kijken naar wetenschappelijk onderbouwde voedingsinterventies, gericht op het verbeteren van de darmen, neuroinflammatie en het voorkomen en verbeteren van voedingsstoffentekorten.

Better_health-0458
<b class='programmatitel'>Opleiding Breingezondheid<br>& AD(H)D</b><br><a href="https://betterhealthacademy.nl/adhd-natuurlijk-expert/" target"blank"><i>Lees meer</i></a><br><p class='programmauitleg'>
Een bijzondere verdiepingsmodule voor iedereen die meer wil weten over ADHD, ADD, hooggevoeligheid en behandeling op het gebied van voeding, suppletie & breintraining.</p>

"Wat fijn om te weten dat er zoveel is wat je kunt doen!"

Inkijkexemplaar Syllabus lesmateriaal

Afbeelding inkijkex breingezondheid

 

 

Ben jij benieuwd wat je allemaal gaat leren tijdens de opleiding en wil je graag meer informatie? Vul hieronder je gegevens in, zodat we je een inkijkexemplaar van de syllabus kunnen sturen. We nemen graag contact met je op om al je vragen te beantwoorden.

Door je e-mailadres in te vullen en op 'Bekijk het inkijkexemplaar' te klikken,
ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.
Schermafbeelding 2019-08-01 om 13.07.41

VOOR WIE
De opleiding is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over, of zich wil specialiseren in breingezondheid en de symptomen van ADHD/ADD en/of hooggevoeligheid. Voor zichzelf in de privé-sfeer, of om anderen te kunnen begeleiden en helpen. Zowel coaches als aspirant coaches die affiniteit hebben met een gezonde benadering bij gedrags- en concentratieproblemen (zoals orthomoleculaire voeding) zijn van harte welkom, evenals ouders die kun kind(eren) de beste start in het leven willen geven. Basis voedingskennis is gewenst, maar geen vereiste.

KOSTEN & SPECIALE COMBI-ACTIE!
De kosten voor deze online opleiding bedragen € 1295,-, inclusief toegang tot het online dashboard met uitgebreide videolessen, theorie en PDF's + 2 online vragenuurtjes waar je al je vragen kunt stellen aan de docent en natuurlijk het examen waarbij je het geaccrediteerde diploma kunt behalen.

Wil jij ook de opleiding tot Kindervoedingscoach gaan volgen? Dan krijg je korting op deze Breingezondheid module betaal je slechts € 899,-.

ACCREDITATIE

Voor de online verdiepingsmodule Breingezondheid, concentratie & natuurlijk AD(H)D Coach (geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen - KTNO en erkend door de vakverenigingen NVST en VVET), staan 7 European Credits (EC’s). Gedurende de duur van de opleiding zal de studiebelasting ongeveer een paar uur per week zijn, afhankelijk van je voorkennis.

 

                 

 

 

AANMELDEN
Kun je na het lezen van alle info niet wachten om te beginnen aan de opleiding? Leuk! Meld je dan aan! Graag ontvangen we ook je NAW gegevens en je telefoonnummer. Deelname is op volgorde van binnenkomst van aanmelding.

DUUR OPLEIDING

 • De volgende lichting start op 21 juni 2024 en duurt tot eind december 2024.

De lessen, die je in je eigen dashboard online volgt, zijn gelijkmatig over deze tijdspanne verdeeld. Ze worden per keer ruim van te voren opengesteld in je dashboard en je volgt ze en alle oefeningen wanneer jij er tijd (en zin) voor hebt. De vakmodule sluit je vervolgens af met een examen, waarmee je bij slagen het diploma Breingezondheid & Natuurlijk ADHD Coach in handen krijgt. Het examen is overigens optioneel.

Omdat de lessen opgenomen zijn kun je deze in je eigen tijd volgen. De enige momenten die qua datum vaststaan, zijn de momenten dat we online samenkomen in een call om de lessen en je vragen te bespreken en te beantwoorden. Dit noemen we de 'vragenuurtjes'. Deze staan als volgt gepland:

LESDATA ONLINE VRAGENUURTJES & EXAMEN

Start 21 juni 2024

 • Vragenuurtje 1: vrijdag 20 september 2024 om 11:30 uur
 • Vragenuurtje 2: vrijdag 22 november 2024 om 11:30 uur
 • Online examen (optioneel): donderdag 19 december 2024 om 11.00 uur

Kun je niet aanwezig zijn? De vragenuurtjes worden altijd opgenomen en zijn terug te kijken. Het examen is niet verplicht. Wil je wel examen doen? Bij slagen ontvang je een geaccrediteerd diploma.

Logo-CRKBO

De Better Health Academy staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. De vakopleidingen van de Better Health Academy zijn daarom vrijgesteld van BTW.

Het docententeam

Voedingscoach, NLP Trainer & oprichter van de Better Health Academy
Specialist in hersenfunctie, biochemie en neurowetenschappen
ADHD, ADD & Hooggevoeligheidscoach bij ADHD Centrum Nederland
Logo KTNO
Better_health-0058
Better_health-0027
Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar boven