Breingezondheid & natuurlijk AD(H)D Coach - Better Health Academy

Breingezondheid & natuurlijk AD(H)D Coach

<b class='programmatitel'>Opleiding <br>Weerbaarheid- & Vitaliteitscoach<br></b><a href="mailto:info@betterhealth.nl" target"blank"><i>Houd me op de hoogte!</i></a></a></br><p class='programmauitleg'>Start september 2021<br>Binnenkort meer informatie beschikbaar... </p>

De opvatting dat een verminderde concentratie en focus of zelfs gedragsproblemen er 'nu eenmaal bijhoren', wordt gelukkig steeds vaker onwaar bewezen. Ook AD(H)D symptomen zijn veel diverser van oorsprong en beter in goede banen te leiden dan aanvankelijk werd gedacht.

Er is gelukkig heel véél wat je kunt doen ter verbetering van aandacht, concentratie en AD(H)D of andere symptomen. Zelfs een hoge mate van prikkelgevoeligheid is te verminderen. En of je nu als kind, puber of volwassene moeite hebt met een teveel aan dagelijkse prikkels; deze bijzondere en complete module geeft je zowel de kennis als de technieken om je perceptuele en cognitieve ruimte te vergroten. Of dit nu in het klaslokaal of op kantoor is.

Het succes zit 'em in de veelomvattende holistische aanpak waarbij we naar zowel voeding als leefstijl kijken maar ook gebruik maken van wetenschappelijke ontwikkelde methodieken om gevolgschade en andere te verminderen en de 'breinemmer' te vergroten. Heb jij of je cliënten moeite met (een teveel aan) dagelijkse prikkels en impulsen? Voor zowel kinderen als volwassen leren we cursisten hoe je de rust, focus laat wederkeren en de ervaringen en resultaten verbeteren.

In samenwerking met diverse breinexperts en  -instituten heeft de Better Health Academy een module ontwikkeld die bedoeld is voor iedereen die op zoek is naar meer focus, rust en helderheid (met resultaten die dit reflecteren) en meer weer wil weten over hooggevoeligheid en de set van persoonlijkheids/gedragskenmerken die sterk lijken op AD(H)D.

Wat kun je met de opleiding?
Afhankelijk met welk doel je de opleiding volgt, een heleboel. Als coach -of aspirant coach- kun je na deze opleiding meteen aan de slag om mensen met diverse uitdagingen op het gebied van breingezondheid te ondersteunen. Ben je op zoek naar meer focus? Betere concentratie? Betere prestaties op school of werk? De programma's waarmee we werken laten bewezen resultaten en verbeteringen zien op het gebied van zowel breingezondheid als concentratie, hooggevoeligheid en/of AD(H)D.

Ben je (nog) geen coach? Ouders die deze opleiding volgen hoeven na deze opleiding niet meer machteloos te voelen en kunnen thuis een flinke bijdrage leveren aan de sfeer en de gemoedstoestand van hun kind(eren). Het geeft je niet alleen de kennis, maar -en dit maakt deze opleiding bijzonder- ook meteen de tools om indrukwekkende resultaten te bereiken bij zowel cliënten, jezelf of geliefde naaste(n).

Beeld logog accreditatie

Inhoud van de opleiding

Je leert o.a.

 • Icon

  Werken met een speciaal ontwikkeld programma waarmee je de 'breinemmer' van cliënten of jezelf kunt vergroten. Voor meer focus, diepere concentratie en betere prestaties.

 • Icon

  Alles over voeding & neuroinflammatie - Breinuitdagingen hangen sterk samen met neuroinflammatie. Vermindering is essentieel bij succesvolle ondersteuning van neurodegeneratieve aandoeningen.

 • Icon

  De paradox van overprikkeling versus onderprikkeling & de rol van onderprikkeling bij ADHD, ADD en hooggevoeligheid

 • Icon

  De rol van breinbouwstoffen bij overprikkeling en andere veel voorkomende voedingstekorten en risicofactoren.

 • Icon

  Darmen, darmflora & het brein - Wist je dat de samenstelling van de darmbacteriën bij mensen met breinuitdagingen afwijkt van de gemiddelde darmflora?

 • Icon

  Voeding en suppletie - We kijken naar wetenschappelijk onderbouwde voedingsinterventies, gericht op het verbeteren van de darmen, neuroinflammatie en het voorkomen en verbeteren van voedingsstoffentekorten.

Better_health-0458
<b class='programmatitel'>Opleiding Breingezondheid<br>& natuurlijk AD(H)D Coach</b><br><a href="https://betterhealthacademy.nl/adhd-natuurlijk-expert/" target"blank"><i>Lees meer</i></a><br><p class='programmauitleg'>
Een bijzondere opleiding voor iedereen die meer wil weten over ADHD, ADD, hooggevoeligheid en behandeling op het gebied van voeding, suppletie & breintraining.</p>

"Wat fijn om te weten dat er zoveel is wat je kunt doen!"

Inkijkexemplaar Syllabus lesmateriaal

Afbeelding inkijkex breingezondheid

 

 

Ben jij benieuwd wat je allemaal gaat leren tijdens de opleiding en wil je graag meer informatie? Vul hieronder je gegevens in, zodat we je een inkijkexemplaar van de syllabus kunnen sturen. We nemen graag contact met je op om al je vragen te beantwoorden.

Door je e-mailadres in te vullen en op 'Bekijk het inkijkexemplaar' te klikken,
ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.
Schermafbeelding 2019-08-01 om 13.07.41

VOOR WIE
De opleiding is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over, of zich wil specialiseren in breingezondheid en de symptomen van ADHD/ADD en/of hooggevoeligheid. Voor zichzelf in de privé-sfeer, of om anderen te kunnen begeleiden en helpen. Zowel coaches als aspirant coaches die affiniteit hebben met een gezonde benadering bij gedrags- en concentratieproblemen (zoals orthomoleculaire voeding) zijn van harte welkom, evenals ouders die kun kind(eren) de beste start in het leven willen geven. Basis voedingskennis is gewenst, maar geen vereiste. We werken in groepen van ongeveer 12-15 deelnemers zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en een ieders vragen.

KOSTEN & SPECIALE COMBI-ACTIE!
De kosten voor deze complete opleiding bedragen € 1.295,- inclusief lesmateriaal. Wil jij ook de opleiding tot Kindervoedingscoach gaan volgen? Dan krijg je €200,- korting op deze Breingezondheid, module betaal je slechts € 1.095,-.

Bij aanmelding ontvang je de factuur voor een aanbetaling, waarna je voor het resterende bedrag een factuur krijgt vlak voor het begin van de opleiding.

LOCATIE
De klassikale lesdagen vinden plaats in een prachtige monumentale villa op een landgoed in de buurt van Den Haag. Op het moment dat je deelname definitief is krijg je van ons alle bescheiden toegestuurd.

ACCREDITATIE

Voor de module Breingezondheid, concentratie & natuurlijk AD(H)D Coach (geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen - KTNO en erkend door de vakverenigingen VBAG, BATC, NVST en VVET) staan 7 European Credits (EC’s). Gedurende de duur van de opleiding zal de studiebelasting ongeveer een paar uur per week zijn, afhankelijk van je voorkennis.

 

             

 

 

AANMELDEN
Kun je na het lezen van alle info niet wachten om te beginnen aan de opleiding? Leuk! Meld je dan aan! Graag ontvangen we ook je NAW gegevens en je telefoonnummer. Deelname is op volgorde van binnenkomst van aanmelding.

DUUR OPLEIDING
De opleiding bestaat -naast zelfstudie en (casus)opdrachten- uit 5 lesdagen, waarvan 1 of 2 digitaal, die plaatsvinden op vrijdagen van 9.30 tot 16.30 uur buiten de schoolvakanties om. De volgende lichting start op vrijdag 29 januari a.s.

LESDAGEN

Data 2021

Start januari:

 • Vrijdag 26 februari 2021
 • Vrijdag 12 maart 2021
 • Vrijdag 9 april 2021
 • Vrijdag 21 mei 2021
 • Vrijdag 18 juni 2021 - examen

Start september:

 • Vrijdag 24 september 2021 
 • Vrijdag 5 november 2021 
 • Vrijdag 26 november 2021 
 • Vrijdag 17 december 2021
 • Vrijdag 14 januari 2022 - examen
Logo-CRKBO

De Better Health Academy staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. De vakopleidingen van de Better Health Academy zijn daarom vrijgesteld van BTW.

Het docententeam

Voedingscoach, NLP Trainer & oprichter van de Better Health Academy
Specialist in hersenfunctie, biochemie en neurowetenschappen
ADHD, ADD & Hooggevoeligheidscoach bij ADHD Centrum Nederland
Logo KTNO
Better_health-0058
Better_health-0027
Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar top