Better Health Membership - Better Health Academy

Better Health Membership Heb jij behoefte aan extra support bij je gezondheid? Is het tijd voor meer energie en balans in je leven?

vrouwen headphones

Wil jij ook doorlopend geïnspireerd worden? Ergens volledig induiken en het fijne van weten, zodat jij het zelf goed kunt toepassen? Elke maand verdiepen we in een specifiek onderwerp, in de vorm van een praktische masterclass van Amber Albarda of een andere expert & teacher van onze Better Health Academy!

Herken je dat je worstelt met je energie, ook al eet je echt wel gezond? Of dat je ondanks je goede wil en inspiratie toch die emotie eetbuien maar niet kunt loslaten? Dat je darmen maar onrustig blijven, ook al heb je al veel aangepast in je voedingspatroon en lifestyle? Het is tijd om die patronen en klachten nu eens voorgoed vaarwel te zeggen.

In het Better Health Membership krijg je een aantal korte, maar diepgaande video`s of podcasts en concrete tools & oefeningen die je meer vertellen dan wat je doorgaans over deze onderwerpen kunt vinden. Zo ga je wél die resultaten behalen en jouw gezondheid en geluk naar het volgende niveau tillen. Je gaat daadwerkelijk die shift maken en blijvende verandering realiseren. Zodat jij nog meer energie krijgt, beter in balans komt en volop gaat stralen van binnenuit!

In juli & augustus organiseren we het Healthy Summer Festival; met toegang tot álle thema's van 2020 en bonusthema's met fijne extra's: Voeding voor een stralende huid, Happy Hormones en meer!

Hoe werkt het?
Iedere maand duiken we in een mind of body onderwerp via een diepgaande en praktische video's van Amber Albarda of een andere trainer of docent uit onze Better Health Academy. Zo krijg je maandelijks een privéles! Je kunt concreet aan de slag en merkt meteen het verschil. Veel resultaat in weinig tijd en dus makkelijk bij te houden!

Daarnaast is er natuurlijk altijd ruimte voor nog meer verdieping en krijg jij als member korting op Better Health E-books, workshops en (online) programma's.

Wat levert het je op?
Via de maandelijkse masterclasses met een wisselend thema werken we opbouwend toe naar the next level in jouw gezondheid. Amber Albarda, auteur en oprichter van de Better Health Academy gelooft in dagelijkse groei en geluk. Progress is happiness en dankzij onze vele experts en bijzondere gastdocenten op het gebied van body & mind zal jij dat ook met plezier en succes gaan ervaren. Het is ongelofelijk wat subtiele veranderingen en inzichten teweeg kunnen brengen in je dagelijks leven.

Community
Bovendien behoor je tot onze groeiende community waar je alle support krijgt om de gelukkigste en gezondste versie van jezelf te worden!

'Gezond en fit blijven hoeft geen strijd te zijn!'

Het Better Health Membership is jouw gereedschap voor groei en geluk. Jouw eigen motivator, coach en health goeroe. Vanuit je luie stoel; het komt gewoon iedere maand naar je toe! Beschikbaar op elk moment dat jij het nodig hebt.

Wat krijg je in het Membership?

 • Icon

  Maandelijks een nieuw thema: iedere maand een nieuw onderwerp op het gebied van body of mind om jouw gezondheid en persoonlijke groei naar het volgende niveau te brengen. Dit krijg je in de vorm van een masterclass (video) met daarbij concrete werkbladen met praktische tools en/of oefeningen.

 • Icon

  Video’s en podcasts: Onze experts zijn altijd aanwezig via persoonlijke video’s en podcasts. Members-only natuurlijk!

 • Icon

  Praktische tools: iedere maand een nieuwe praktische oefening of tool waarin je stap-voor-stap wordt begeleid om het thema van die maand in je leven te integreren.

 • Icon

  Community: een community met gelijkgestemden in een Facebookgroep waar Amber zelf ook regelmatig aanwezig is om vragen te beantwoorden. Hier kun je jouw ervaringen delen en gemotiveerd blijven door de ervaringen en aanmoediging van anderen.

 • Icon

  Persoonlijke e-mails om je te begeleiden tijdens jouw health-journey

 • Icon

  Exclusieve kortingen & gifts: je hebt als eerste toegang tot (online) workshops, trainingen en events van de Better Health Academy en krijgt exclusieve kortingen en gifts.

Better Health Academy

Healthy Summer Festival!

Tijdens het Healthy Summer Festival heb je toegang tot álle thema's van 2020 en een aantal bonusthema's met fijne extra's. Met meer dan 7 gezondheidsthema's, de beste experts, 5 uitgebreide e-books en health guides, podcasts, video's, stappenplannen, gezonde recepten en heel veel extra's...

Alles voor de gezondste zomer ooit èn op die manier is jouw gezondheid straks optimaal voorbereid op het najaar!

Jouw festivalticket is slechts €3,75,- p.m. Het membership is maandelijks opzegbaar.

Ben je klaar om de regie in eigen hand te nemen? Om de gezondste en gelukkigste versie van jezelf te zijn? Je bent meer dan welkom in onze groeiende community!

Wat zeggen onze members over het membership?

Scroll naar top