Better Health Membership

Ben jij klaar voor het volgende niveau in jouw gezondheid? Is het tijd voor meer energie en balans in je leven? 

vrouwen headphones

Wil jij ook doorlopend geïnspireerd worden? Het Better Health Membership bied je een scala aan uitdagende wetenschappelijk onderbouwde onderwerpen met een maandelijks wisselend thema. Diepgaande members-only content en concrete tools waar je direct mee aan de slag kunt. Bovendien behoor je tot onze groeiende community waar je alle support krijgt om de gelukkigste en gezondste versie van jezelf te worden!   

Binnen het Better Health Membership krijg je voortdurend inspiratie en praktische handleidingen om jouw gezondheid naar the next level te brengen. Amber Albarda, auteur en oprichter van de Better Health Academy gelooft in dagelijkse groei en geluk. Dankzij onze vele experts en bijzondere gastdocenten op het gebied van body & mind zal jij dat ook met plezier en succes gaan ervaren. Het is ongelofelijk wat subtiele veranderingen en inzichten teweeg kunnen brengen in je dagelijks leven.

Je zit vol goede wil en inspiratie om je gezondheid en welzijn naar een hoger level te tillen en toch val je steeds weer terug in je oude patronen. Herken je dat? Het is tijd om die patronen voorgoed vaarwel te zeggen.

Laat Better Health je helpen naar een nieuw en energiek leven.

'Gezond en fit blijven hoeft geen strijd te zijn!'

Het Better Health Membership is jouw stok achter de deur, jouw eigen motivator, coach en health goeroe voor persoonlijke groei. Beschikbaar op elk moment dat jij het nodig hebt. Je kunt je vanaf september 2019 weer aanmelden!  

Wat krijg je in het Membership?

 • Icon

  Maandelijks een nieuw thema: iedere maand een nieuw onderwerp op het gebied van body of mind om jouw gezondheid en persoonlijke groei naar het volgende niveau te brengen, bijvoorbeeld in de vorm van een E-book. De thema’s van de maanden ervoor blijven beschikbaar, dus daar kun je altijd op terugvallen!

 • Icon

  Video’s en podcasts: Amber Albarda is altijd aanwezig via persoonlijke video’s en podcasts, samen met de beste experts van dit moment. Members-only natuurlijk!

 • Icon

  Praktische tools: iedere maand een nieuwe praktische oefening of tool waarin je stap-voor-stap wordt begeleid om het thema van die maand in je leven te integreren.

 • Icon

  Livesessies: minimaal één keer per kwartaal een livesessie met Amber Albarda en/of andere Better Health Academy docenten. Exclusief voor Members en het perfecte moment om al jouw vragen te stellen.

 • Icon

  Community: een community met gelijkgestemden in een privé Facebookgroep waar Amber zelf ook regelmatig aanwezig is om vragen te beantwoorden. Hier kun je jouw ervaringen delen en gemotiveerd blijven door de ervaringen en aanmoediging van anderen.

 • Icon

  Persoonlijke e-mails: zeker drie persoonlijke e-mails per maand met nieuwe tips & tricks.

 • Icon

  Exclusieve kortingen & gifts: je hebt als eerste toegang tot (online) workshops, trainingen en events van de Better Health Academy en krijgt exclusieve kortingen en gifts.

 • Icon

  VIP-treatment & upgrades: als Better Health Member hoor je een beetje bij ons team, dus krijg je automatisch een VIP-upgrade op jouw ticket voor onze events.

Better Health Academy

Word nu member en ontvang heel veel bonussen!

Als member krijg je niet alleen de thema’s vanaf deze maand, ook de vorige maanden zijn voor jou! Zo heb je toegang tot nog meer health inspiratie en kan je een goede start maken met de onderwerpen die jij nu belangrijk vindt. Wil jij je verdiepen in Intermittent Fasting of ben je toe aan minder stress in je leven? Je bent al member voor slechts € 8,75 per maand en je membership is maandelijks opzegbaar. Jouw tarief gaat als blijvend Member nooit omhoog, ook als het tarief in de toekomst wel stijgt voor nieuwe members.

Je kunt je vanaf september 2019 aanmelden!

Ben je klaar voor de gezondste en gelukkigste versie van jezelf? Voor het leven van je volledige potentieel? Je bent vanaf na de zomer meer dan welkom in onze community!