Anouk van der Bent - Better Health Academy
<b class='programmatitel'>Opleiding <br>Weerbaarheid- & Vitaliteitscoach<br></b><a href="mailto:info@betterhealth.nl" target"blank"><i>Houd me op de hoogte!</i></a></a></br><p class='programmauitleg'>Start medio 2024<br>Binnenkort meer informatie beschikbaar. </p>

Anouk van der Bent

Kindervoedingscoach

Ik ben Anouk en wil jou motiveren en stimuleren naar een gezond, fit en energiek leven voor jou en je gezin. Niets is fijner dan op een leuke manier genieten van het leven en genieten van je gezin om je heen. Op een gezonde manier gelukkig zijn, dat wil toch iedereen?

Samen met jou bekijk ik welke voeding bij jouw actieve leven en dat van je gezin past. Hoe laat je je peuter meer groente eten, hoe verdwijnen de luchtwegklachten bij jouw kleintje, welke voeding zorgt voor een gezond gewicht?

Als orthomoleculair voedingsdeskundige, gespecialiseerd in zwangerschaps-, baby- en kindervoeding zie ik het als mijn missie om jou en je gezin te laten inzien hoe makkelijk en lekker gezonde voeding kan zijn. Samen werken aan gezondheid, zullen we vast beginnen?

Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar boven