Manon Verspaandonk - Better Health Academy
<b class='programmatitel'>Opleiding <br>Weerbaarheid- & Vitaliteitscoach<br></b><a href="mailto:info@betterhealth.nl" target"blank"><i>Houd me op de hoogte!</i></a></a></br><p class='programmauitleg'>Start medio 2024<br>Binnenkort meer informatie beschikbaar. </p>

Manon Verspaandonk

Kindervoedingscoach

Ik ben kindervoedingscoach, OERsterk-coach, zwangerschapsechoscopiste en van oorsprong verloskundige. Vrouw van Bram en niet op de laatste plaats moeder van Boet (2016) en Fos (2018).

In combinatie met mijn medische achtergrond als verloskundige en zwangerschapsechoscopiste kan ik de full package aanbieden als het gaat om de juiste voedings-, supplement’ en leefstijladviezen. Niet alleen bij een (onvervulde) kinderwens en daarmee een goede start van de zwangerschap en het (ongeboren) kind, maar ook voor kids die zoekende zijn in hun gedrag of concentratie, kinderen met buikklachten, allergieën, overgewicht, of ‘slechte’ eters kan ik begeleiding op maat bieden in een persoonlijk uitgewerkt plan.

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Kijk vrijblijvend op www.vers-foodcoaching.nl, mail naar manon@vers-foodcoaching.nl of bezoek mijn Facebook- of Instagrampagina (versfoodcoaching).

Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar boven