Margje Harbers - Better Health Academy
<b class='programmatitel'>Opleiding <br>Weerbaarheid- & Vitaliteitscoach<br></b><a href="mailto:info@betterhealth.nl" target"blank"><i>Houd me op de hoogte!</i></a></a></br><p class='programmauitleg'>Start medio 2024<br>Binnenkort meer informatie beschikbaar. </p>

Margje Harbers

Kindervoedingscoach

Ik ben Margje, veertiger en moeder van 2 prachtige dochters. Ons gezin is al vele jaren tevreden woonachtig in Waalwijk.

Mijn jongste dochter is geboren met veel gezondheidsproblemen (extreem eczeem, veel voedingsintoleranties, buikpijn, gigantische jeuk, overmatig huilen en veel slaapproblemen). Omdat ik alleen symptoombestrijding kreeg aangeboden voor haar klachten, ben ik uiteindelijk zelf op zoek gegaan naar de oorzaak van haar problemen. Ik wilde het bij de kern aanpakken en niet aan symptoombestrijding doen.

Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een jarenlange zoektocht in veel verschillende hoeken. Uiteindelijk bleek de oplossing vrij eenvoudig: aanpassing van voeding, darmgezondheid en leefstijl. Hiermee is zij vrij snel volledig in balans gekomen. En nog steeds!

Wat voeding met een lichaam doet; dat beseffen we meestal pas als er veel klachten zijn ontstaan. En dan nog relateren we het vaak niet aan wat goede voeding daarmee te maken heeft.

Ik ben daarna de opleiding Kindervoedingscoach gaan volgen en heb deze inmiddels succesvol afgerond. Momenteel ben ik bezig met de aanvullende opleiding Breingezondheid en Natuurlijk ADHD coach en tevens een opleiding Elementair vakmanschap en intuïtief coachen. Lichaam en geest zijn namelijk sterk met elkaar verbonden.

Met de kennis die ik nu heb, had ik mijn dochter jaren eerder van haar klachten kunnen afhelpen! Naast haar klachten, hebben we inmiddels als gezin allemaal veel voordeel gehad aan een aangepaste leefstijl.

Met elke hap die je neemt, heb je een keuze. Is het voeding of vulling? Ik help je in het oerwoud aan verschillende adviezen met een op maat gemaakt plan aan een gezond eetpatroon voor je kind(eren) en je gezin. Veel gezondheidsklachten kunnen zo smelten als sneeuw voor de zon. Er gaat een nieuwe wereld voor je open! Neem contact op om dit ook te ervaren!

Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar boven