Niky Steendam-Jobse - Better Health Academy
<b class='programmatitel'>Opleiding <br>Weerbaarheid- & Vitaliteitscoach<br></b><a href="mailto:info@betterhealth.nl" target"blank"><i>Houd me op de hoogte!</i></a></a></br><p class='programmauitleg'>Start medio 2024<br>Binnenkort meer informatie beschikbaar. </p>

Niky Steendam-Jobse

ADHD expert

Hallo, Ik ben Niky, voedingsdeskundige, docent en breingezondheidscoach.

In mijn praktijk adviseer en coach ik kinderen en/of hun ouders om de stap te maken naar een gezond voedingspatroon en een betere breingezondheid. Ik ga hierbij uit van natuurlijke voeding en een daarbij behorende leefstijl; voldoende beweging, ontspanning, goede slaap, etc. Dit om optimale gezondheid te kunnen bereiken.

Ik ben tevens werkzaam als De Voedingsjuf om kinderen en de volwassenen om hen heen kennis en bewustwording bij te brengen over de voedingskeuzes die ze maken. Dit doe ik door het geven van voedseleducatie, voorlichting en workshops in het onderwijs en de kinderopvang.

Kinderen hebben nog een heel leven voor zich. De keuzes die ze nu maken en die wij als ouders en/of professionals voor ze maken, hebben invloed op de rest van hun leven. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Wil je hier meer over weten, bekijk dan mijn website of klik op deze website door naar de website van De voedingsjuf.

Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar boven