Stephanie van der Kreeft - Better Health Academy
<b class='programmatitel'>Opleiding <br>Weerbaarheid- & Vitaliteitscoach<br></b><a href="mailto:info@betterhealth.nl" target"blank"><i>Houd me op de hoogte!</i></a></a></br><p class='programmauitleg'>Start medio 2024<br>Binnenkort meer informatie beschikbaar. </p>

Stephanie van der Kreeft

Kindervoedingscoach

Ik ben Stephanie en als Orthomoleculair Kindervoedingscoach help ik jou en je kindje bij alles wat met voeding te maken heeft.

Zwangerschap & voedingscoaching
De groei van het lichaam en het brein van een kind zijn overweldigend. Soms lijkt het vanzelf te gaan, maar vergis je niet: goede voeding is essentieel. Een bevruchte eicel die zich in 1000 dagen ontwikkelt tot een peuter groeit in die periode ruim een factor 100.000 in gewicht. Wauw! Alleen in deze periode vindt zo’n ongelooflijk snelle groei plaats.

En jij als volwassene staat hiervoor aan de basis. Al voor de periode van conceptie, tijdens de zwangerschap en natuurlijk in de periode daarna. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen gezonde leefstijl en daarmee voor die van jouw kindje. Al ruim voordat die geboren is. Jouw taak start dus al vroeg! Zorgen dat jij alles binnenkrijgt om gezond (zwanger) te zijn en jouw kindje alles binnenkrijgt wat nodig is om die snelle groei goed te volbrengen. Ik help jou daarmee: door voedingscoaching voor en tijdens de zwangerschap.

Kindervoedingscoaching
Een baby groeit en ontwikkelt met (moeder)melk en de start van vaste voeding. Een dreumes maakt kennis met smaken, geuren en leert eetgedrag aan. Een schoolgaand kind krijgt een nieuwe leefomgeving, met behoorlijk wat uitdagingen op het gebied van gezonde voeding. Concentratie en leerontwikkeling worden belangrijk.

Ik vertel jou precies wat je kind in deze fases nodig heeft om gezond op te groeien en zichzelf te ontwikkelen. Indien er sprake is van overgewicht, klachten (buikpijn, eczeem, oorontsteking etc.) of afwijkend eetgedrag, gaan we samen op zoek naar een oplossing.

Mijn missie: onze generatie kinderen op te laten groeien tot sterke, energieke en gezonde volwassenen! En dat begint bij jou!

Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar boven