Eenvoudig & Gezond Detoxen - Better Health Academy

Eenvoudig & Gezond Detoxen

Ken je dat, ben je lekker bezig met gezond eten om je lichaam weer in balans te brengen. Geen alcohol, geen suikers en minderen met koffie. Je voelt je top en kan de wereld aan, en dan kom je op een verjaardag en.. 'Ach, een stukje taart kan toch geen kwaad?' Of: 'Ach één glaasje wijn is toch niet erg? Je bent zooo goed bezig geweest...' En voor je het weet heb je je oude eetgewoonten weer uit de kast gehaald en zit je toch weer te snaaien.

Tijd voor een grote schoonmaak; je lijf vraagt er gewoon om. De 'rommel' die je dan toch steeds weer eet zorgt ervoor dat je lichaam langzaam flink uit balans raakt. Lekker de spreekwoordelijke bezem door je systeem om er voor te zorgen dat je er weer schoon, fris en opgeruimd tegenaan kan. Maar hoe pak je dat aan? Met dit speciale Detox E-book heb je alles binnen handbereik voor een health boost!

Tijd voor een grote schoonmaak?
We worden tegenwoordig allemaal overladen door toxische stoffen. Ook als je een gezond voedingspatroon hebt, krijg je vaak nog schadelijke stoffen binnen. Je lichaam raakt langzaamaan vervuild en voor je het weet voel je je eigenlijk steeds slechter worden, je hebt minder energie, je huid ziet er slechter uit en misschien slaap je ook minder goed.

Huppakee, zo snel mogelijk al die afvalstoffen er uit. Dat is wat je natuurlijk het liefste zou willen. Maar dit is niet hoe het lichaam werkt! Een niet goed doordachte detox sessie kan een grote belasting zijn voor de lever. Een grote schoonmaak voor je lijf is ideaal, maar een keer in de zoveel tijd een sapkuur doen is lang niet voor iedereen goed. Bovendien zit er een stap voor: ontgiften op dagelijkse basis zorgt ervoor dat jij het hele jaar door energie bent en lekker in je vel zit!

“A healthy outside, starts from the inside."

Echt gezond detoxen...
Dat doe je door elke dag de voedings- en hulpstoffen aan te leveren die je lever nodig heeft om te kunnen detoxen. Met dit praktische e-book én de recepten helpen we jou om je lijf een grote schoonmaak te geven, zonder hoofdpijn, duizeligheden of andere nare bijkomstigheden van een normale detox. Wij pakken het op een eenvoudige en gezonde manier aan, zodat jij binnen no-time healthy en happy voelt!

Eenvoudig & Gezond detoxen kan je helpen bij

 • Icon

  Je lever een boost te geven met het 3-fasen stappenplan

 • Icon

  Je lichaam in balans brengen

 • Icon

  Meer energie krijgen

 • Icon

  Een gezond gewicht behalen en behouden

 • Icon

  Een grote schoonmaak voor je lijf

 • Icon

  Een stralende huid

 • Icon

  Afvalstoffen op milde wijze afvoeren

 • Icon

  Ontstekingsklachten verminderen

alexander-mils-nG4ZimMIO_k-unsplash (1)

Dit is wat het e-book je geeft

 • Een 3-fasenplan voor een gezonde en verstandige detox die je altijd en overal kunt toepassen.
 • Kennis van de moderne manier van detoxen en wanneer dit wel en niet effectief werkt (of zelfs ongezond is!).
 • Alle informatie over hoe de ontgiftingsprocessen in je lijf precies werken en welke voedingsmiddelen ondersteunend werken.
 • 3 heerlijke Detox Dagmenu's om jouw lever een boost te geven.
 • BONUS: een test om te bepalen hoe het met jouw leverfunctie gesteld is, inclusief praktische tips om deze optimaal te ondersteunen.

Kortom: alles wat je nodig hebt om te begrijpen hoe je op een gezonde manier kunt detoxen. De ideale boost voor je lijf!

Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar top