Energie Boost! - Better Health Academy

Energie Boost!

Hét online programma voor een flinke dosis extra energie!

Kun jij je ook de laatste keer niet meer herinneren dat je uitgeslapen wakker werd of zelfs al vóór de wekker wakker werd? Is het tegenwoordig eerder zo dat je 's middags al moe wordt en men je 's avonds kan opvegen? Geen zin om gezond te koken, te sporten of de was op te vouwen, en al helemaal geen puf voor zelfontwikkeling en leven met passie, je hart volgen...

In plaats daarvan plof je 's avonds uitgeput op de bank met de afstandsbediening en soms (of zelfs vaak) een zak chips of een reep chocolade. Dat is toch niet hoe het leven bedoeld is? Ergens voel je dat ook wel maar je weet niet hoe je deze vicieuze cirkel kunt doorbreken..

Tijd voor een energie boost! Maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je voor blijvend resultaat? Met dit uitgebreide e-book (het is praktisch een online programma) "Energie Boost" zetten wij alles voor je op een rijtje. Alles wat je kunt doen om meer energie te krijgen. Alle handvatten waar je op terug kunt vallen èn als bonus maar liefst 27 heerlijke recepten zodat jij gaat bruisen van de energie en nog lekkerder in je vel zit!

We zijn misschien wel vaker moe dan dat we het niet zijn. En de ene moeheid is ook de andere niet. Je zou er bijna een studie van kunnen maken, en dat hebben we dus maar gedaan. En gelukkig zijn er heel veel manieren waarop je je energieniveau kunt verbeteren. Vandaar dit online programma: met een aantal relatief kleine aanpassingen kun je je al snel zoveel beter voelen!

"Alleen als je bruist van de energie kun je jouw droomleven creëren!"

Energie bepaalt de kwaliteit van je leven. Het is toch zonde om met half lege batterijen rond te lopen? Je hoofd mag dan wel goede ideeën hebben, maar als je lijf niet meedoet komt er niets van al je mooie plannen. En niets van een mooi, vol leven vol zaken die je gelukkig maken! Doodzonde. Ons lichaam heeft dagelijks een goede dosis voedingsstoffen nodig, vitaminen, mineralen, eiwitten, vetten en koolhydraten. Hier kan het energie van produceren en je immuunsysteem sterk houden, om maar een paar belangrijke functies te noemen. Je lichaam schrééuwt om voedingsstoffen. Daarnaast zijn een goede nachtrust, voldoende beweging en veel buiten zijn ontzettend belangrijk.

In dit uitgebreide, praktische online programma komen al deze onderwerpen aan bod en begeleiden we je stap voor stap naar meer energie. Zodat jij je weer fit en healthy voelt! Hoe? Dit online programma bevat alleen tips en tools die echt werken en die je eenvoudig in jouw leven kunt integreren. We leggen alle stappen op een heldere manier uit, zodat je ook echt begrijpt waarom ze werken. Jij hoeft ze slechts te volgen. Ideaal! Ben jij ook weer toe aan een energiek leven?

Dit programma kan je helpen door:

 • Icon

  De oorzaken van jouw energietekort in kaart brengen èn deze meteen aanpakken

 • Icon

  De juiste voeding kiezen om energiedips te voorkomen

 • Icon

  Meer balans en plezier in je leven creëren

 • Icon

  Je gezondheid een boost geven

 • Icon

  Bloedsuikerpieken (en dalen!) voorkomen

 • Icon

  Eet- en snaaibuien voorkomen

 • Icon

  Jouw darmflora weer gezond eten; dé basis voor een goed energielevel!

 • Icon

  Een betere nachtrust

 • Icon

  Voedingstekorten oplossen en tegengaan

 • Icon

  De symptomen van teveel stress en een burn-out herkennen, en wat je eraan kunt doen

"Elke dag uitgeslapen en vol energie uit bed springen om te genieten van de dingen die er écht toe doen in het leven!"

Dit is wat het programma je geeft:

 • Een praktisch en eenvoudig stappenplan om jouw energieniveau op te bouwen. 
 • Alle ins en outs over voeding voor én tegen moeheid, en de invloed van de meest voorkomende voedingstekorten op jouw energie.
 • De wetenschap achter de invloed van jouw darmflora op jouw energielevel en hoe je dit kunt optimaliseren.
 • Kennis van de belangrijkste moe-makers en hoe je hier voor eens en voor altijd mee afrekent!
 • Praktische tips voor goede gewoontes - zoals beter slapen, effectiever sporten/bewegen - om meer balans te creëren om moeheid tegen te gaan.
 • Bonus: 27 heerlijke recepten om jouw lijf een energieboost te geven!

Kortom: alles wat je nodig hebt om jouw leven beter te maken en meer energie over te houden en te genieten van de dingen die er écht toe doen in het leven! Ben jij er klaar voor om elke dag te bruisen van energie?

Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar boven