In 6 weken lekker (en strakker) in je vel! - Better Health Academy
<b class='programmatitel'>In 6 weken lekker (en strakker) in je vel</b><br><i><a href=" https://betterhealthacademy.nl/in-6-weken-lekker-en-strakker-in-je-vel/">Lees meer</i></a><br><p class='programmauitleg'>Een uitgebreid 6-weeks leefstijlplan voor de beste en fitste versie van jezelf. Moe van het moe zijn en die eeuwige kilo(s) teveel? Dan is dit jouw programma!</p>

In 6 weken lekker (en strakker) in je vel

Een Better Body & Mind Plan

Als jij jezelf nu een snelle body scan zou geven (ogen dicht en even de focus op jezelf en hoe je je voelt), hoe zit jij dan in je vel? Lekker? Gelukkig? Helemaal topfit? Of ben je misschien net zoals zoveel mensen de laatste tijd de energieke en vrolijke jij die óveral zin in had... een beetje kwijt? Houd je energie niet over, voel je je alles behalve fit, lenig en slank? Klaar ermee!

Beloof jij jezelf ook al een poosje dat je écht, heel snel (morgen/volgende maand/als de kinderen groot zijn..) de beste versie van jezelf gaat worden? Dan is het nu de hoogste tijd en is dit hèt programma voor jou!

Het komt steeds vaker voor dat we door drukte, stress, slechte voeding, te weinig slaap of te weinig beweging langzaam afdrijven van de fitte en daadkrachtige persoon die we zijn, naar iemand met minder energie, minder focus of creativiteit en minder vitaliteit. Merk jij ook dat je lontje de laatste tijd wat korter is (minder geduld als dingen verkeerd gaan) en je sneller minder gezonde keuzes maakt? Vaker voor makkelijk gaat? Hier zit een fysieke reden achter. Er lopen hoogstwaarschijnlijk bepaalde processen in je lijf niet optimaal meer, waardoor we deze weer moeten aanspreken en activeren. Dit programma neemt je bij de hand en loodst je hier stapje voor stapje doorheen. 

Wil jij je ook zowel van binnen als van buiten, weer fit, vitaal en gelukkig voelen? Van het soort waarbij je iedere ochtend uitgerust uit bed springt?

Herken jij jezelf hierin?

 • Icon

  Moe van het moe zijn

 • Icon

  Afscheid willen nemen van die paar extra kilo's

 • Icon

  Zin om weer lekker in je vel te zitten

 • Icon

  Klaar om elke dag fit en vol energie wakker te worden

 • Icon

  Gedag willen zeggen tegen een kwakkelend lijf

 • Icon

  Eet- en leefstijl voorgoed verbeteren

 • Icon

  Graag meer blije en gelukkige gevoelens ervaren

 • Icon

  Stress-levels flink verminderen

 • Icon

  De volgende stap willen zetten naar optimale en algehele gezondheid

 • Icon

  Meer en efficient bewegen

Afb.

Gelukkig kunnen we onszelf met een paar effectieve aanpassingen weer op het goede pad krijgen. Vaak gaat het om een handvol simpele - maar cruciale - aanpassingen in eet- en leefstijl. Samen maken ze echter een wereld van verschil!

Body & Mind

Heb je ook zin een goede oppepper? Even een reset voor je lijf (en je geest)? Gelukkig kan dat makkelijk, je moet alleen even weten wat de mechanismes zijn die ervoor zorgen dat lichaam en geest samenwerken zodat je lijf je gaat helpen zin te krijgen in gezonde keuzes. We gaan onze oersystemen weer aanspreken zodat je natuurlijke bewegingsprikkel weer geactiveerd wordt!

Bij het aanspreken van deze systemen gebeurt er in je lichaam het fysieke equivalent van 2 + 2 = 5. Ofwel, de som der delen is meer dan het geheel. Bij vitaliteit komt zóveel meer kijken dan alleen de juiste voeding en beweging... Want als jij lekker in je vel zit in je hoofd, dan kun je veel beter de juiste stofjes aanmaken die jou gaan helpen bij een goede verzadiging, goede vet verbranding, de juiste lichaamstemperatuur, stabiele bloedsuikerspiegel, een goede bewegingsprikkeling en nog véél meer.

Je ziet te vaak dat óf het een, óf het ander wordt aangepakt. Afvallen óf mindfulness en vetverbranding óf meer focus en in balans zijn. Zonde, want deze twee systemen gaan zo hand in hand dat je ze eigenlijk niet los kunt doen. Want hoe jij fysiek in elkaar zit - en dus of jij op gezond gewicht zit, bakken energie of een juiste vetverbranding hebt - heeft enorm veel te maken heeft met hoe je er van binnen, in je hoofd, aan toe bent. Mentale en fysieke fitheid gaan hand in hand. En dat is precies hoe de natuur het bedoeld heeft. Zo blijft de positieve ontwikkeling in stand. Daarom is dit unieke Better Body & Mind programma zo effectief!

Als het ene systeem de ander versterkt - waardoor je minder moeite in het resultaat hoeft te stoppen - dan gaan we toch voor de systematische aanpak van beiden?

Dit is wat het Better Body & Mind Plan je allemaal biedt

 • Icon

  Kennis en theorie d.m.v. videolessen over de samenwerking tussen lichaam & geest

 • Icon

  Een compleet 6-weeks menuplan met inspirerende recepten (van ontbijt tot diner)

 • Icon

  Een uitgebreide boodschappenlijst voor de juiste basis in je voorraadkast

 • Icon

  Simpele oefeningen om je stressbeleving blijvend te verlagen

 • Icon

  Duidelijke uitleg over écht gezonde voeding: goede vetten, koolhydraten en eiwitten & waar draait jouw lijf het beste op?

 • Icon

  Een rekentool én stappenplan voor het samenstellen van de ideale gezonde maaltijd

 • Icon

  Een compleet 6-weeks work-out schema met zichtbaar resultaat (zonder sportschool, gewoon thuis)

 • Icon

  Praktische tips en tricks die je dageljks toe kunt passen voor een goede slaap, de juiste activiteiten, je mindset en je body

 • Icon

  Handige pdf's over Better Body & Mind gewoontes: portiecontrole, voedselcombinaties, mealprepping, etc.

 • Icon

  Tools om je eigen lichaamsmaten op te meten (het gaat niet alleen om je gewicht)

 • Icon

  Help-guides: over wat te doen bij een terugval of avondjes uit

 • Icon

  Talloze tips en tricks voor het dagelijks leven om je leefstijlverandering blijvend te maken

Willekeurige pagina's van BBMP

Hoe werkt het?

Met het Better Body & Mind Plan leer je in 6 weken stap voor stap de trucjes en stappen die je nodig hebt om je hoofd en je lijf succesvol te laten samenwerken zodat de vitalere, blijere en fittere jij opstaat. Je ontvangt wekelijks een dosis nieuwe kennis op het gebied van beweging, voeding en mentale weerbaarheid & balans, praktische tips & tricks voor in het dagelijks leven, handige pdf's die je kunt uit printen én een compleet 6-weeks menuplan. 

Na aanmelding kun je direct aan de slag in de online leeromgeving: je krijgt meteen de eerste handvatten voor een gezonde en vitale leefstijl en je zet vanaf dag één al een Better Body & Mind maaltijd op tafel. Door de praktische, laagdrempelige en interactieve insteek van het programma wordt gezond eten en bewegen haalbaar voor iedereen en voor elke (gezins)situatie. Eigenlijk gaat het helemaal vanzelf: wij helpen je op weg, jij en je lijf doen de rest!

Voorproefje?

Nieuwsgierig geworden naar het Better Body & Mind programma? Of wil je vast een sneakpeak? Bekijk deze welkomstvideo, waarin Amber Albarda een voorproefje geeft van deze toffe online cursus:

Als je lekker in je vel zit, kan je lijf veel beter de stofjes aanmaken die je nodig hebt voor verzadiging, goede vetverbranding, een stabiele bloedsuikerspiegel, een goede bewegingsprikkel en nog véél meer...

Webinar bericht 2122022 Een weerbaar brein, hoe creëer je dat

Wat kun je na dit programma verwachten?

 • Icon

  Meer energie

 • Icon

  Een helder hoofd (weg watten)

 • Icon

  Meer daadkracht om je op dingen te focussen die belangrijk voor je zijn

 • Icon

  Strakker in je vel

 • Icon

  Minder moeheid gedurende de dag

 • Icon

  Makkelijker vroeg en vol energie opstaan

 • Icon

  Op gezond gewicht blijven

 • Icon

  Meer/makkelijker afvallen

 • Icon

  Meer optimisme en positiviteit

 • Icon

  Een gezonde leefstijl

Wat vinden anderen?

"Lekker in je vel zitten, gezond en vooral slank zijn of blijven is iets wat veel mensen in de ban heeft. Toch weten de velen niet hoe ze dit op een gezonde manier bereiken. We hebben op school allemaal leren rekenen en schrijven, maar leren eten en daarmee goed voor jezelf zorgen stond - bij mij in ieder geval niet - op het curriculum. Doodzonde, want het menselijk lichaam heeft wel degelijk spelregels en een ritme waarop het functioneert. Houd je aan de spelregels en je lichaam werkt mee, ga er tegenin en je krijgt er (uiteindelijk) last van. En dat is precies wat er bij mij gebeurde. Na veel te lang te hebben geleefd op suiker, stress en slecht (lees, verkeerd) eten - en inmiddels gebukt onder een chronisch energietekort - werd ik behoorlijk ziek. Na veel onderzoek en behandelingen ontdekte ik een hele nieuwe kijk op eten, met een permanente interesse en scholing in voeding, energie en vitaliteit als gevolg.

Blakend van energie, vol goede moed en eindelijk blijvend een maatje minder besloot ik me full time in deze materie te verdiepen. Al snel volgde het besef: "Dit moeten meer mensen weten!” Met een paar kleine maar effectieve aanpassingen in je eet- en leefstijl kun je al zo'n verschil maken; je moet het alleen even weten. Dat was voor mij de trigger om dit programma te laten samenstellen. Volop energie hebben en lekker in je vel zitten is toch iets waar iedereen recht op heeft? Doe je met me mee?"

AmberGN

Amber Albarda, voedingscoach & oprichtster Better Health Academy

FAQ

Ben jij er klaar voor?

Ben je klaar om (eindelijk!) je beste zelf uit te laten komen? Die extra winterlaag af te doen? Wil jij ook meer energie, een scherpere geest en eindelijk af van die laatste kilo’s af? Met dit online programma heb je alles in handen om vandaag nog te beginnen!

Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar boven