In 6 weken lekker (en strakker) in je vel! - Better Health Academy
<b class='programmatitel'>In 6 weken lekker (en strakker) in je vel</b><br><i><a href=" https://betterhealthacademy.nl/in-6-weken-lekker-en-strakker-in-je-vel/">Lees meer</i></a><br><p class='programmauitleg'>Een uitgebreid 6-weeks leefstijlplan voor de beste en fitste versie van jezelf. Moe van het moe zijn en die eeuwige kilo(s) teveel? Dan is dit jouw programma!</p>

In 6 weken lekker (en strakker) in je vel

Better Body & Mind Plan

Ben jij die fitte en vrolijke jij die overal zin in had de laatste tijd ook een beetje kwijt geraakt? Dan is dit het ideale programma voor jou! Het komt vaker voor dat we door drukte, stress, iets te weinig slaap, beweging of goede voeding (of zelfs een combi) in de loop der tijd langzaam afdrijven van de optimistische en daadkrachtige persoon die we eigenlijk zijn. Langzaam vermindert optimale gezondheid, levenskracht en -zin in overleven in plaats van leven met volle overtuiging, creativiteit en plezier. Zonde toch?

Maar dat betekent gelukkig geenszins dat we onszelf niet met een paar effectieve aanpassingen weer op het goede pad kunnen krijgen. Vaak gaat het om een handvol simpele - maar cruciale - aanpassingen in eet- en leefstijl. Samen maken ze echter een wereld van verschil!

In je lichaam vindt dan het fysieke equivalent van 2 + 2 = 5 plaats, ofwel de som der delen is meer dan het geheel. Zeker wanneer hoofd en lijf goed samenwerken. Want wist je dat hoe je fysiek in elkaar zit - en dus of jij op gezond gewicht zit, bakken energie of een juiste vetverbranding hebt - enorm veel te maken heeft met hoe je er van binnen, in je hoofd, aan toe bent? Mentale en fysieke fitheid gaan hand in hand. Dit betekent dat wanneer je fysiek fit en energiek bent, en je hoofd grotendeels in balans is, dit ervoor zorgt dat je de juiste stofjes aanmaakt waardoor de twee systemen elkaar versterken. En dat is precies de bedoeling. Zo blijft de positieve ontwikkeling in stand.

Tijd voor actie!

Dus als jij wel wat winterkilo's wilt verliezen nu de lente weer voor de deur staat, is het ontzettend belangrijk om te kijken hoe het van binnen met je gaat. Er speelt nog zóveel meer dan alleen kijken naar wat je eet en hoe vaak je sport. Want als jij lekker in je vel zit in je hoofd, dan kun je veel beter de juiste stofjes aanmaken die jou gaan helpen bij een goede verzadiging, goede vet verbranding, de juiste lichaamstemperatuur, stabiele bloedsuikerspiegel, een goede bewegingsprikkeling en nog véél meer.

Is dit een programma voor gewichtsverlies (een paar kilo kwijt voor in je bikini), of meer voor mentáál gewichtsverlies (de bezem erdoor)?  Antwoord: Beiden!

Op het moment dat jij lekker in je vel wilt zitten - en of dat nu is wanneer je wat strakker in je lijf zit of wanneer je elke ochtend uitgerust uit bed kunt springen, minder snauwt en je creativiteit weer stroomt - heeft alles te maken met het activeren van beide systemen. Je ziet te vaak dat óf het een, óf het ander wordt aangepakt. Afvallen óf mindfulness en vetverbranding óf meer focus en in balans zijn. Zonde, want deze twee systemen gaan zo hand in hand dat je ze eigenlijk niet los kunt doen.

Als de een de ander versterkt, waardoor je minder moeite in het resultaat hoeft te stoppen, dan gaan we toch voor de systematische aanpak van beiden?

"Als je lekker in je vel zit, kan je lijf veel beter de stofjes aanmaken die je nodig hebt voor verzadiging, goede vetverbranding, een stabiele bloedsuikerspiegel, een goede bewegingsprikkel en nog véél meer"

Dit is wat het Better Body & Mind Plan je allemaal biedt

 • Icon

  Een unieke methode om lichaam & geest samen te laten werken d.m.v. diverse praktische oefeningen

 • Icon

  Een compleet 6-weeks Body & Mind Menuplan met inspirerende recepten

 • Icon

  Een Better Body basis voorraadkast boodschappenlijst

 • Icon

  Simpele oefeningen om je stressbeleving blijvend te verlagen (dit bevordert gewichtsverlies)

 • Icon

  Uitleg over gezonde voeding voor jou: goede vetten, koolhydraten en eiwitten & waar draait jouw lijf het beste op?

 • Icon

  Een eiwitbehoefte rekentool én een stappenplan voor het samenstellen van de ideale gezonde maaltijd

 • Icon

  Een uniek bewegingsprogramma gericht op resultaat en een vitaler lichaam zonder sportschool, gewoon thuis in 6 weken

 • Icon

  Tips en zelfzorgkennis voor een goede slaap, de juiste activiteiten, mindset en je body

 • Icon

  Better Body gewoontes: portiecontrole, voedselcombinaties en mindful eten

 • Icon

  Een handige beweegwijzer met workout schema’s

 • Icon

  Help! Over wat te doen bij een terugval of avondjes uit

 • Icon

  Talloze tips en tricks om je leefstijlverandering blijvend te maken

Blijvende verandering in 6 weken

Met het Better Body & Mind Plan leer je in 6 weken stap voor stap de trucjes en stappen die je nodig hebt om je hoofd en je lijf succesvol te laten samenwerken zodat de vitalere, blijere en fittere jij opstaat. Welke doelen je voor jezelf zet, op deze manier zul je ze sneller bereiken. Met wekelijks een dosis nieuwe kennis op het gebied van beweging, voeding, mentale weerbaarheid & balans en praktische tips, begeleiden we je week voor week richting de beste versie van jezelf.

Hoe werkt het?

Je kunt met dit programma direct aan de slag: je krijgt meteen de eerste handvatten voor meer helderheid en vitaliteit en je zet ook vanaf dag één al een Better Body maaltijd op tafel. Over de juiste voeding hoef je je sowieso deze weken geen zorgen te maken: wij hebben een 6-weeks menuplan voor je samengesteld waarbij de macronutriënten dusdanig zijn samengesteld dat je tussendoor geen honger hebt, maar wel energie en genoeg voedingsstoffen om de juiste stoffen in je brein te kunnen aanmaken. En oud vet goed te kunnen verbranden uiteraard. Door de praktische en interactieve insteek van het programma wordt gezond eten en bewegen haalbaar voor iedereen en voor elke (gezins)situatie.

"Is het moeilijk?"

Nee, zeker niet. Het doorlopen van dit slim opgebouwde programma zorgt ervoor dat jouw lijf alle ondersteuning heeft om makkelijk af te rekenen met oude patronen die niet (meer) werken.

Het leuke is: het gaat helemaal vanzelf, wij hebben al het denkwerk voor je gedaan. Met de verschillende weekmenu's en alle oefeningen hoef je bovendien niet na te denken over wat je allemaal precies moet doen om resultaat te gaan zien en belangrijker, voelen. Alles is uitgedacht om je lijf zo optimaal mogelijk in het gareel te zetten. Wij helpen je op weg, jij en je lijf doen de rest.

Better Body & Mind Plan - Voorraad- en koelkast
Better Body Plan - Help Guide

Wat kun je na dit programma verwachten?

 • Meer energie
 • Een helder hoofd (weg watten)]
 • Meer daadkracht om je op dingen te focussen die belangrijk voor je zijn
 • Strakker in je vel
 • Minder moeheid gedurende de dag
 • Je staat makkelijker vroeger op
 • Blijft makkelijker op gewicht
 • Valt makkelijker/meer af
 • Meer optimisme en positiviteit
fitness-332278

Ben je klaar om (eindelijk!) je beste zelf uit te laten komen? Die extra winterlaag af te doen? Wil jij ook meer energie, een scherpere geest en eindelijk af van die laatste kilo’s af? Met dit online programma heb je alles in handen om vandaag nog te beginnen!

woman-in-brown-long-sleeve-using-a-laptop-3785417

Jouw investering

De gezondheidswaarde van dit online programma met alle specialistische kennis, lesmaterialen, video's, recepten, oefeningen, menu's en bonus pdf's, is natuurlijk niet in geld uit te drukken, maar wordt vooral bepaald door de fantastische resultaten.

De investering in jezelf, voor dit 6-weekse programma (dat je geheel in je eigen tijd kunt volgen) bedraagt niet de werkelijke waarde van € 296,- maar is met de tijdelijke introductiekorting nu slechts € 179,-! 

Hiermee heb je alle kennis - voor eens en voor altijd - in huis. In je eigen tijd te volgen. Je hoeft nergens heen; niet naar de sportschool, je hoeft niet op consult.. Je hebt alle specialisten thuis, helemaal voor jou alleen. Je hebt 6 maanden toegang tot de verschillende modules die je naar eigen inzicht en tijdsindeling kunt volgen.

BBMP - ReceptenWeek 1
change
BBP - Lichaamsmaten opmeten
Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar top