Intermittent Fasting & Living - Better Health Academy

Intermittent Fasting

<b class='programmatitel'>Intermittent Fasting</b><br><a href="https://betterhealthacademy.nl/intermittent-fasting-living-guide/" target"blank"><i>Lees meer</i></a><p class='programmauitleg'>De ultieme re-start en een van de belangrijkste gezondheidstools voor je lijf. Deze praktische gids helpt je Intermittent Fasting zonder problemen toe te passen in jouw gezonde leefstijl.

Als er één verandering is die een enorm verschil in je energieniveau, welzijn en broekmaat gaat maken is het Intermittent Fasting wel. Deze praktische gids neemt je bij de hand en leert je stapsgewijs Intermittent Fasting in je leven toe te passen en te implementeren. Het is bovendien zo makkelijk en praktisch dat je je afvraagt waarom je er nu pas mee begint!

Waar helpt Intermittent Fasting je bij?

 • Icon

  Behalen van een gezond gewicht

 • Icon

  Herstel van schommelende bloedsuikerspiegel

 • Icon

  Verminderen van ontstekingsklachten

 • Icon

  Verminderen van prikkelbare darmklachten

 • Icon

  Vertragen van verouderingsproces

 • Icon

  Verminderen risicofactoren van hart- en vaatziekten

  (cholesterol, bloeddruk, triglycerides)

Waarom Intermittent Fasting?
52% van de Nederlandse bevolking lijdt op dit moment aan een chronische ziekte. Hevig overgewicht, hart- en vaatziekten, artrose, diabetes... Er lijkt bijna geen ontkomen meer aan. Gelukkig wordt steeds duidelijk in hoeverre onze voeding en levensstijl het risico op deze chronische ziektes verergert, of juist kan verminderen. En verminderen, dat is wat Intermittent Fasting doet. En hoe!

Intermittent Fasting is een miljoenenjaren oude ‘techniek’ in een nieuw jasje. Het is altijd onderdeel geweest van de levensstijl van de mens, maar is ondergesneeuwd geraakt door de levensstijlgewoontes van het moderne leven.

"Intermittent Fasting is een van de makkelijkste en effectiefste gezondheidstools die we op dit moment tot onze beschikking hebben"

Voor wie?
Intermittent Fasting is voor iedereen. Of je nu ziek bent of juist lekker fit; Intermittent Fasting geeft je het duwtje in de rug om de betere versie van jezelf te worden. Alleen maar door te doen w
aar ons lijf van nature aan gewend is.

Intermittent Fasting knife & fork

Dit is wat deze e-guide je geeft

 • Een praktische dagindeling van de drie verschillende Intermittent Fasting technieken;
 • Informatie over wat Intermittent Fasting precies is;
 • Kennis van de moderne manier van eten en leven en veelvoorkomende gezondheidsklachten;
 • De wetenschap achter Intermittent Fasting en de aangetoonde gezondheidseffecten;
 • Praktische tips over hoe Intermittent Fasting in te passen in jouw leven;
 • BONUS: aanvullende technieken voor extra gezondheid en resistentie tegen chronische ziekte.

Kortom: alles wat je nodig hebt om te begrijpen wat Intermittent Fasting met je gezondheid doet én aan de slag te gaan om Intermittent Fasting vanaf vandaag onderdeel te maken van jouw levensstijl.

Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar boven