Gezonde & gelukkige kinderen en voeding - Better Health Academy

Voeding voor Gezonde & Gelukkige Kinderen

stormy-all-O3KEzY1bjeQ-unsplash

Als ouder wil je je kinderen de beste start in het leven geven. Ze mogen spelen, lachen, huilen, vallen (en weer opstaan), winnen, verliezen, astronaut, timmerman of tuinarchitect worden... als ze maar gezond zijn.

Maar... hoe bereik je dat? Wist jij dat kinderen onbewust zoekacties uitvoeren en dat die tegenwoordig veelal verkeerd beantwoord worden? Maar dat dit wel invloed heeft op de rest van hun ontwikkeling? Wil jij weten hoe je een kinderlijf en -brein kunt voeden voor goede focus, betere concentratie, meer blijheid, vitaliteit, daadkracht, rust en geluk? Ja toch?

Helaas bevat onze huidige standaard voeding te weinig cruciale voedingsstoffen of maken we zonder te weten minder optimale keuzes. Geen wonder dat we tegenwoordig steeds meer kinderen zien die moeite hebben met bovenstaande zaken. Vaak krijgen ze labeltjes opgeplakt of moeten ze onnodig hard hun best doen om te compenseren voor een lijf dat tekorten heeft. Die vaak heel makkelijk op te lossen zijn!

Bij de Better Health Academy vinden we dat kinderen de beste start verdienen en willen we actief meehelpen ouders de kennis en tools te geven om dit moeiteloos te realiseren.

Een praktische online cursus

Om deze reden hebben we naast onze opleiding tot Kindervoedingscoach deze aparte module voor ouders opgesteld. Een verkorte, praktische online cursus met daarin alles wat je wilt weten over de juiste voeding voor gezinnen.

Praktische en up-to-date wetenschappelijk onderbouwde informatie, menu's, video's, uitleg, hulp en handvatten met talloze lekkere recepten - voor de meest moeilijke eters - die kinderlijfjes in balans brengen en goed kunnen laten presteren en concentreren.

Deze online cursus is een unieke combinatie van orthomoleculaire voedingsleer en de psychologische aspecten van orthopedagogie. Weten dat een broccoli gezond is, is namelijk niet genoeg. Hoe krijg je je gezin zover dat hij zonder morren wordt opgegeten? Gezonde en gelukkige kinderen, daar gaan we voor!

Inhoud van de cursus modules

Je leer o.a.:

 • Icon

  Over de belangrijkste voeding(stoffen) voor het ontwikkelende kind, de verschillende fases en veelvoorkomende voedingstekorten.

 • Icon

  Wat is een ideale maaltijd? Wat hoort die - en in welke samenstelling - te bevatten voor optimale verzadïging en gelijkmatige energie?

 • Icon

  Het verband tussen stress, eetgedrag en verhoogde behoeftes.

 • Icon

  Hoe ga je om met veel voorkomende voedselallergieën en hoe je verdere ontwikkeling van (allergische) klachten kunt voorkomen.

 • Icon

  Leer- en concentratieproblemen bij kinderen en wat te doen.

 • Icon

  Wat zijn goede tussendoortjes en de beste vervangingen voor populaire, maar minder goede keuzes?

 • Icon

  Ontstekingsproblematiek bij kinderen en wat te doen.

 • Icon

  Met talloze oefeningen, voorbeelden en praktische handvatten om voortaan in een handomdraai lekkere en voedzame maaltijden op tafel te kunnen zetten.

Wat nog meer?

 • Icon

  Moeilijke eters & oplossingen

 • Icon

  Suppletie; ja of nee?

 • Icon

  De basis voor een goede darmflora

 • Icon

  Voeding & emoties

 • Icon

  Suiker & insuline resistentie

 • Icon

  Allergieën en intoleranties

 • Icon

  Het beïnvloeden van de 'blauwdruk'

 • Icon

  De ontwikkelingsfasen van kinderen

 • Icon

  Hersenen en het zenuwstelsel

 • Icon

  Voeding & slapen

 • Icon

  Hoe vaak per dag kun je het beste eten?

 • Icon

  Met talloze recepten en dagmenu's!

<b class='programmatitel'>Opleiding Kindervoedingscoach</b><br><a href="https://betterhealthacademy.nl/kindervoedingscoach/" target"blank"><i>Lees meer</i></a><br><p class='programmauitleg'>
Het beste van orthomoleculaire voedingskunde & orthopedagogie in één opleiding. Voor iedereen die ook vindt dat onze kinderen beter verdienen en voor een carriére waar je hart écht ligt!</p>
"Alles wat je nodig hebt en wil weten over voeding & gezondheid, in één praktische cursus!"

VOOR WIE
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die in de wirwar aan informatie graag een eenduidig overzicht heeft. Voor kinderen, voor ouders, grootouders... voor iedereen die voeding vóór zich wil laten werken in plaats van tegen zich.

Wil je hierna met deze materie aan de slag om anderen te helpen? Dan hebben we een geaccrediteerde vakopleiding tot Kindervoedingscoach die je kunt volgen.

WAT GEEFT DEZE CURSUS JE?
Gedegen en bewezen effectieve informatie over voeding voor (kinder)lijfjes in balans, voor hersentjes die de juiste bouwstoffen krijgen om te kunnen presteren en concentreren en voor blije, gelukkige kinderen die optimaal kunnen genieten van het leven. Voeding heeft hier allemaal impact op.

 • Hoe beïnvloedt voeding gedrag?
 • Welke rol speelt voeding in huidproblemen of (oor)ontstekingen?
 • Wat kan voeding betekenen bij leerproblemen?
 • Waar komen buikklachten vandaan?
 • Wat zijn de beste tussendoortjes?
 • Wat te doen bij moeilijke eters?
 • Wat te doen na antibiotica?
 • Hoe 'bouw' je een sterk immuunsysteem?
jeff-sheldon-6MT4_Ut8a3Y-unsplash
"De enige cursus die je ooit nodig zult hebben. Voor een leven lang plezier!

Al deze vragen - en veel meer - komen aan bod. De modules geven je bovenal praktisch inzicht en een stappenplan hoe je maaltijden, snacks, lunchtrommels e.a. samenstelt op een manier die verzadigt en de juiste verhouding aan bouwstoffen geeft.

WAT GEEFT DEZE CURSUS JE NIET?
Adviezen volgens de oude schijf van vijf, dieetadviezen met light-producten of calorieën tellen. De informatie in deze cursus is een totaalaanpak; voor het lichaam als geheel. Waarom? Een lichaam dat uit balans is, gaat uit de pas lopen en dit heeft diverse reacties tot gevolg. Wanneer je tekorten aanvult, de juiste samenstelling in maaltijden hanteert en je lijf geeft wat het nodig heeft, hervindt een lichaam de balans en zie je dat overtollig gewicht als reactie vanzelf minder wordt en gaan andere processen ook weer goed lopen. Je krijgt weer gelijkmatige energie, de focus en concentratie komen terug, net als de blijheid en rust om ervan te genieten. Hoe fijn om dit gereedschap in handen te hebben!

testimonial

“Ik was blown away door de connectie tussen gedrag en voeding... ik werd er stil van. Dank voor de waardevolle info. Dit maakt me een bewuster mens en moeder!”

Tamara, kindercoach en moeder

testimonial

"Voor dit bedrag mijn twee dochters gezond op kunnen laten groeien is slechts een schijntje!"

Ellen, moeder van twee

Wat krijg je allemaal?

Wat zit er allemaal in deze cursus? Het is een compleet pakket met alle kennis en handvatten die je nodig hebt. Je ontvangt:

 • Makkelijk te volgen modules van de onderwerpen
 • Opgenomen lesdagen waarin de materie uit de modules wordt uitgediept
 • Diverse dagmenu's voor verschillende doeleinden
 • Talloze makkelijke recepten voor moeilijke eters
 • Vervanglijsten
 • Een actieve community met steun om hulp aan te vragen
 • Ongoing support van ons als academy met onze missie voor gezonde, blije kinderen met een gezonde toekomst.

 

Inkijkexemplaar lesmateriaal

smartmockups_kaxvat6j

Ben jij benieuwd wat je allemaal gaat leren en wil je graag meer informatie?
Vul hieronder je gegevens in, zodat we je een inkijkexemplaar van het lesmateriaal kunnen sturen. We nemen graag contact met je op om al je vragen te beantwoorden.

Door je e-mailadres in te vullen en op 'Bekijk het inkijkexemplaar' te klikken,
ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.
woman-in-blue-denim-jeans-sitting-on-floor-3807737

Speciale Prijs!

De waarde van deze online cursus met al zijn kennis, lesmaterialen, video's, recepten, oefeningen, menu's en bonus pdf's bedraagt € 995,-.

Wij vinden de informatie uit deze cursus zó belangrijk, dat we zoveel mogelijk ouders willen inspireren en toegang tot deze onmisbare kennis willen geven. Jouw investering bedraagt dan ook slechts €795,- voor de hele basiscursus

Ben je Better Health member? Dan krijg jij deze uitgebreide cursus zelfs voor de speciale prijs van €599,-. 

Je hebt 6 maanden toegang tot de 5 verschillende modules die je naar eigen inzicht en tijdsindeling kunt volgen.

*Bij betaling in 3 termijnen, zijn de kosten € 275,- per termijn via automatische incasso.

TIJDSINVESTERING

Interesse in voeding is handig, maar zeker niet verplicht. De lesmaterialen zijn geschreven op een manier dat zelfs ingewikkelde materie voor iedereen makkelijk te volgen is. Dit maakt deze informatie en lesstof toegankelijk op een manier dat je je afvraagt... waarom niet iedereen dit verplicht te lezen krijgt. De kennis is letterlijk levensverlengend!

Het lesmateriaal is geschreven door het vaste docententeam van de vakopleiding tot Kindervoedingscoach. Deze bestaat uit een orthomoleculair kPNI therapeut,  een voedingswetenschapper, een NLP trainer & voedingskundige met diverse gastrollen voor orthopedagogen en breinspecialisten. Het is niet slechts een handleiding tot gezond eten, maar een stappenplan naar optimaal functioneren en het vergroten van je mogelijkheden!

Met persoonlijke begeleiding

Heb je iets meer tijd en/of persoonlijke begeleiding nodig? Bij onze VIP cursus krijg je niet alleen langer toegang tot alle modules en overige aspecten van de cursus, maar ook recht op een exclusief coaching-consult met Amber Albarda via Skype/Zoom.

Wil jij echt weten hoe jouw gezin ervoor staat? Gedetailleerde coaching voor een bepaalde situatie? Of praktisch advies voor de dingen waar jij tegenaan loopt? Onze kindervoedingscoach, docent en bestseller auteur is er om je te helpen. 

Jouw investering voor deze VIP cursus bedraagt € 1.095,- en geeft je 12 maanden toegang tot alle modules incl. coaching-consult van 60 minuten met Amber Albarda via Skype/Zoom.

Let op: Amber coacht een zeer beperkt aantal mensen, dus de VIP cursus is altijd op aanvraag en op basis van beschikbaarheid.

photo-of-woman-sitting-with-her-children-3806958
<b class='programmatitel'>Online cursus Kindervoeding</b><br><a href="https://betterhealthacademy.nl/kindervoedingonline/" target"blank"><i>Lees meer</i></a><br><p class='programmauitleg'>Wil jij weten hoe je een kinderlijf en -brein kunt voeden voor goede focus, betere concentratie, meer blijheid, vitaliteit, daadkracht, rust en geluk? Met deze praktische online cursus kom je alles te weten over de juiste voeding voor gezinnen.</p>
"Niet slechts een handleiding tot gezond eten, maar een stappenplan voor optimaal functioneren en het vergroten van je mogelijkheden"

AANMELDEN

Kun je na het lezen van alle info niet wachten om te beginnen aan deze cursus? Leuk! Schrijf je in via onderstaande button of door een mailtje te sturen naar info@betterhealth.nl. Je krijgt dan van ons je inloggegevens waarmee je in je eigen tempo aan de cursus kunt beginnen.

Heeft gezonde voeding al een poosje jouw interesse? Gezond(er) leven.. het ontwikkelen van jezelf.. en zou je hier graag iets mee willen doen maar weet je nog niet wat? Meld je dan gratis aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via onderstaande aanmeldingsbutton, want wie weet is een van onze vakopleidingen wel iets voor jou.

"Zéér inspirerend en een must voor iedere ouder!"

Mariëla Vogel, moeder van 3 (pubers)

testimonial

“Ongelofelijk, de resultaten zijn er echt naar. Ik heb veel rustigere kinderen thuis en ik wist niet eens dat kon :-)”

Daphne, mama van Daisy & Lotte

"Er gaat een wereld voor me open... Met een paar kleine aanpassingen is samen eten ineens een plezier geworden. Heerlijk!"

Daniëlle, mama van 3 kleintjes onder de 6

Intermittent Fasting home study
photo-of-woman-sitting-with-her-children-3806958
woman-in-brown-long-sleeve-using-a-laptop-3785417
Scroll naar top