Voorgoed van je suikerverslaving af! - Better Health Academy
<b class='programmatitel'>Voorgoed van je suikerverslaving af!</b><br>Reset je lichaam in 4 weken<br><a href="https://betterhealthacademy.nl/kom-van-je-suikerverslaving-af/" target"blank"><i>Lees meer</i></a><br><p class='programmauitleg'>Ben jij er klaar voor om de cirkel te doorbreken? Om gedag te zeggen tegen je haat-liefde verhouding met suiker en koolhydraten? Wil jij meer energie, een scherpere geest, niet langer afhankelijk zijn van een tas vol met tussendoortjes, of eindelijk af van die laatste kilo's?</p>

Voorgoed van je suikerverslaving af!

Reset je lichaam in 4 weken

Heb jij ook zo vaak zin in zoet na de maaltijd? En een duidelijke voorkeur voor koolhydraten en regelmatig last van hinderlijk snaaigedrag? Mis je ook de motivatie om te gaan sporten terwijl je weet dat je wel zou moeten? 

Zou het niet heerlijk zijn om voor eens en voor altijd van deze hang naar suiker af te komen? Weer een helder, fris hoofd te hebben, een goed concentratievermogen en een normale relatie met eten? Zou het niet geweldig zijn om je schommelende bloedsuikerspiegel - met die vervelende dipjes - weer stabiel te krijgen?

Ja toch? We weten precies hoe je je voelt, want je bent bij lange na de enige niet. Zóveel mensen hebben last van een te gevoelige bloedsuikerspiegel (al die pieken en dalen zorgen voor het willen blijven snaaien) dat praktisch onze hele maatschappij erop is ingericht. Tussendoortjes, toetjes, reepjes voor onderweg... en overal zijn snacks en snelle koolhydraten makkelijk verkrijgbaar. Het vervelende is alleen dat dit het probleem alsmaar erger maakt. Zo blijven we een darmflora creëren die je naar lekkers laat verlangen en niet van de bank af laat komen! De voorspelling is zelfs dat één op de drie mensen later in zijn of haar leven diabetes type II zal krijgen. Terwijl dit allemaal - en vrij makkelijk - te voorkomen en te corrigeren is! 

Herken jij je in het in de greep gehouden worden voelen van suiker, koolhydraten en lekkers? Geen zorgen, dit heeft niets met jouw ruggengraat te maken, maar alles met insuline receptoren die in de loop der tijd minder goed zijn gaan werken en een darmflora die uit balans is en teveel bacteriën heeft van het soort dat er alles aan zal doen om jou naar de voorraadkast te laten lopen en vooral niet naar de sportschool. 

Gelukkig kun je dit redelijk makkelijk weer corrigeren. Blijf er daarom niet langer mee rondlopen en begin nu met het her-programmeren van je lichaam. Het is een kwestie van bepaalde processen in je lijf - zoals je darmflora en insuline receptoren maar ook andere zaken - weer op de rit krijgen zodat jij weer stabieler kunt reageren. Zodat je weer zin krijgt in bewegen en gezond eten. Wist je dat je lichaam gewoon nieuwe insuline receptoren kan aanmaken? De natuurlijke bewegingsprikkel van je lijf komt weer terug en ook zal die drammende zin in lekkers en verkeerde 'voeding' weggaan.

Hoe dit werkt leer je in deze cursus. Je leert het overigens niet alleen, maar we gaan ook echt aan de slag. Doe je mee? Je wordt in iedere stap aan de hand meegenomen en de resultaten zijn na niet al te lange tijd al spectaculair te noemen. Zo simpel is het namelijk echt en hoe fijn is dat?

"In deze maatschappij, waarin we ongemerkt veel te veel suikers en snelle koolhydraten binnenkrijgen, is dit een programma waar iedereen bij gebaat is"

Het doorlopen van dit slim opgebouwde 3-fasen plan zorgt ervoor dat jouw lijf alle ondersteuning heeft om makkelijk af te rekenen met je suikerverslaving. Het gaat helemaal vanzelf, wij hebben al het denkwerk gedaan. Met de compleet suikervrije weekmenu's hoef je bovendien niet na te denken over wat je allemaal wel of niet kunt eten gedurende de komende weken. Alles is uitgedacht om je lijf zo optimaal mogelijk in het gareel te zetten. Wij helpen je op weg, jij en je lijf doen de rest.

"Is het moeilijk?"

Nee, zeker niet. Maar je moet het even weten. Even opnieuw leren fietsen. Weten hoe je lijf werkt, wat het nodig heeft en hoe je met een paar simpele aanpassingen jouw eetgedrag positief beïnvloedt. En daarna kun je je niet voorstellen hoe je zo lang anders hebt gedaan. Het in 3 fases van je suikerverslaving af’ is een goed onderlegd programma samengesteld door een deskundige kPNI therapeut en voedingskundige, waarmee je een verstoorde bloedsuikerspiegel en alle bloedsuikerspiegel- aanverwante klachten al binnen 3 weken de baas kunt zijn.

Voorkant Meal-Prepping
Videolessen voorbeeld
Ontbijttypes voorkant PDF (Suiker)

Dit programma is geschikt voor jou als je:

 • Icon

  Last hebt van terugkerende energiedips, na de lunch of tussendoor

 • Icon

  Kribbig of niet lekker wordt als je langere tijd niet eet

 • Icon

  Een gezondere relatie met voeding wil ontwikkelen

 • Icon

  Een regelmatige of extreme behoefte hebt aan zoet of koolhydraatrijke voedingsmiddelen

 • Icon

  Vaker last hebt van brein'fog' of een 'wattenhoofd'

 • Icon

  Een darmflora wilt creëren die je als vanzelf naar gezondere voeding en beweging laat verlangen

 • Icon

  Lijdt aan (beginnnende) diabetes type 2

 • Icon

  Last hebt van hyper- of hypoglykemie of insuline resistentie

Screenshot 2021-10-07 at 13.05.12

Dit is wat het programma je biedt:

Suikerverslaving3
 • Een handige test die uitwijst of je een verstoorde bloedsuikerspiegel hebt en hoe je deze kunt herkennen
 • Achtergrondinformatie over de oorzaken van suikerverslaving en een extreme hang naar suiker
 • De 3 fases waarmee je je lichaam gaat resetten voor een stabiele bloedsuikerspiegel, gezonde actie-prikkels en zin in beweging
 • Je leert over het belang van de darmflora en de impact van een disbalans op jouw humeur en eetgedrag
 • Alles over de bloedsuikerspiegel en hoe je deze stabiel houdt
 • Pagina’s vol kennis, videolessen, oefeningen en modules opgedeeld voor de 3-fasen
 • 3 Inspirerende en uitwisselbare (verlengbare) weekmenu’s zonder suiker en laag in koolhydraten. Menu's zijn niet vegetarisch/vegan.
 • Plus: boodschappenlijstjes per week opgesteld voor optimaal gemak

En je kunt gelijk beginnen: om succes te behalen heb je niets anders nodig dan jezelf en deze cursus met alle stappen.

"Afgelopen met die vervelende symptomen!"

Dit is wat je allemaal krijgt

 • Diverse modules verdeeld over de verschillende fases
 • Bij iedere module een uitgebreide videoles
 • Naast de weekmenu's ook diverse bloedsuikervriendelijke dagmenu's zodat je zelf niet hoeft na te denken
 • Extra oefeningen en aanvullende leefstijltips per module
 • Makkelijke toepasbare gewoontes waar je je leven lang plezier van hebt
 • Stress & je buik: waarom de hang naar suiker toeneemt bij stress
 • Talloze tips & tricks voor een blijvend gezonde darmflora
 • Help! Over wat te doen bij terugval of andere problemen
Suikerverslaving2

Wat kun je na dit programma verwachten?

 • Meer energie
 • Een helder hoofd (weg watten)
 • Geen dips, trillerig gevoel of klam zweet maar een evenwichtig constant gevoel van welzijn
 • Minder moeheid gedurende de dag
 • Geen zin in zoet of onnodig snaaien
 • Rust in je hoofd (niet altijd meer met eten bezig)
 • Je staat makkelijker vroeger op
 • Blijft makkelijker op gewicht
 • Valt makkelijker/meer af
 • Meer optimisme en positiviteit
Suikerverslaving_BetterHealthAcademy

Ben je klaar om gedag te zeggen tegen je haat/liefde verhouding met suiker en koolhydraten? Wil jij meer energie, een scherpere geest, niet langer afhankelijk zijn van een tas vol met tussendoortjes, of eindelijk af van die laatste kilo’s? Met dit online programma heb je alles in handen om vandaag nog te beginnen!

woman-in-brown-long-sleeve-using-a-laptop-3785417

Jouw investering

De gezondheidswaarde van dit online programma met alle specialistische kennis, lesmaterialen, video's, recepten, oefeningen, menu's en bonus pdf's, is natuurlijk niet in geld uit te drukken, maar wordt vooral bepaald door de fantastische resultaten.

De investering in jezelf, voor dit programma bedraagt niet €499,- (waarde) maar €179,- omdat wij het belangrijk vinden jou alle tools en tips te geven voor een betaalbaar bedrag.

Hiermee heb je alle kennis - voor eens en voor altijd - in huis. In je eigen tijd te volgen. Je hoeft nergens heen, je hoeft niet op consult; je hebt de specialisten thuis, helemaal voor jou alleen. Je hebt 6 maanden toegang tot de verschillende modules die je naar eigen inzicht en tijdsindeling kunt volgen.

Al meer dan 832 deelnemers gingen je voor!

Voorkant appeltest
change
Weekmenu 1 voorkant (Suiker)

Hoe weet je of je last van een te gevoelige bloedsuikerspiegel?

Wanneer de balans wat je lijf betreft zoek is, begint dat met een lagere gevoeligheid voor het bloedsuikerhormoon insuline. Maar hoe merk je dat? Beginsymptomen vertalen zich veelal in een sterke behoefte aan suiker- en koolhydraatrijke voeding. Vast herkenbaar! Maar geen nood: beginnende bloedsuikerklachten kunnen niet heel makkelijk worden ontdekt, maar ook volledig worden omgekeerd. En dat gaan we met deze cursus bewerkstelligen!

Better_health_okt2019_57

Download de Insuline Gevoeligheids Checklist Hoe staat het met jouw bloedsuikerspiegelschommelingen?

Reageert jouw lijf nog snel en effectief op het hormoon insuline? Of krijg je honger van een appel? Werkt jouw natuurlijke 'bewegingsprikkel' nog voldoende? Of moet die weer aangezwengeld worden? 

Wanneer je minder gevoelig bent geworden voor insuline, kan dit vervelende klachten geven. Vaak zijn dit klachten die op het eerste gezicht weinig met elkaar te maken lijken te hebben (van moeilijk afvallen tot terugkerende energiedips en slecht concentreren). Daarom een handige test: doe de symptomenchecker om te kijken of jij mogelijk last hebt van insulineresistentie. Inclusief 5 tips tegen snaaibuien en voor een stabiele bloedsuikerspiegel.

Ben jij verslaafd aan suiker
Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar boven