Heel je darmen programma - Better Health Academy
<b class='programmatitel'>Heel Je Darmen Programma</b><br><i><a href="https://betterhealthacademy.nl/lekkende-darm-programma/">Lees meer</i></a><br><p class='programmauitleg'>Het Heel je darmen programma biedt jou alle kennis waar jij (en je naasten) je hele leven lang profijt en gezondheid van zullen hebben, geschreven door darmtherapeuten en experts met jarenlange ervaring op het gebied van het helen van de darmwand en herstellen van je immuniteit en vitaliteit.</p>

Heel je darmen

Begin nu meteen met het verbeteren van jouw darmgezondheid!

Je weet niet wat je nu weer 'verkeerd' hebt gegeten, maar nog geen uur later lijkt je buik wel 6 maanden zwanger. Herkenbaar? Een opgeblazen buik, chronische moeheid, buikpijn, eczeem, jeuk, verstoorde stoelgang, overgewicht, winderigheid, auto-immuunproblemen of vervelende allergieën of intoleranties ... Het zijn klachten die bij steeds meer mensen voorkomen, maar waar steeds minder vaak een eenduidig antwoord op lijkt te zijn. Laat staan een oplossing. Gelukkig hoeft het niet moeilijk te zijn, want wist je dat bijna al deze klachten darm-gerelateerd zijn? Terug te leiden naar de gezondheid van je darm? Je kunt zelfs darmklachten hebben zonder dat je daar erg in hebt. En je bent heus niet de enige...

Ben jij klaar voor een platte buik? Klaar om afscheid te nemen van pijn en ongemak? Benieuwd hoe je met een paar aanpassingen beter voor je buik zorgt en hoe je voor meer weerbaarheid, een betere voedselopname en een gezonde darmflora zorgt? Begin dan vandaag nog met het Heel je darmen programma! Elke dag is er een die jou kan helpen om op de langere termijn het verschil te maken. 

"Ben jij klaar om vaarwel te zeggen tegen de opgeblazen buik? Wil jij ook weer gewoon kunnen eten, zonder de angst wat het effect op je buik zal zijn?"

Ben jij iemand die meerdere keren per week of misschien wel dagelijks pijn en ongemak ervaart in je darmen? Dan heb je vast al wel duizend dingen geprobeerd om te zorgen dat het beter werd. Misschien heb je zelfs al wel een endoscopie gehad om bepaalde diagnoses uit te sluiten. Of ben jij juist iemand mét diagnose, waar de reguliere zorg ter behandeling nog niets voor heeft gevonden en ben je dagelijks in de weer met zakjes synthetische vezels? Gelukkig kun je zelf veel doen voor je darmen. Mét of zonder diagnose. Want elke hap die bij jou in je mond gaat, kan zowel een positieve als een negatieve rol gaan spelen in je darmen. We nemen je graag stap voor stap mee in het proces.

"Is het moeilijk?"

Nee, zeker niet. Maar je moet het even weten. Even opnieuw leren fietsen. En daarna kun je je niet voorstellen hoe je zo lang zonder hebt gedaan. Zo kun je ook na het volgen van dit programma je darmen zo gezond mogelijk houden. Kennis over je eigen lijf en hoe je jezelf zo gezond mogelijk houd, is kennis die iedereen zou moeten hebben!

Eetwissels HJD mockup
Mockup 2 weeks helend menu HJD
mockup suppletie

Hoe weet je of je last van hebt van een prikkelbare of zelfs 'lekkende' darm?

Problemen in de darm kunnen gek genoeg klachten produceren die je niet altijd in de darm zelf hoeft te voelen. De klachten kunnen zo sterk variëren en vaag zijn, dat je soms jarenlang tevergeefs op zoek bent naar een oorzaak. Wel, misschien heb je de oorzaak dan nu eindelijk gevonden!

Het is niet voor niets dat er steeds meer mensen - en ook kinderen - vaker last hebben van allergieën, en dat huidklachten zoals eczeem ook geen uitzondering meer zijn. Last van overgewicht? Wist je dat je darmflora je gewicht meer kan beïnvloeden dan welk dieet dan ook op lange termijn? Een darmflora die uit balans is laat je gemeen genoeg verlangen naar 'voedsel' dat juist niet gezond voor je is. Zo wordt afvallen een wel heel lastig verhaal. En dat terwijl een gezonde darmflora je juist op de goede weg helpt. Niet alleen met een gezond gewicht, maar ook in je voorkeuren.

darmen

"Ongezondheid - en dus klachten - die uitstralen naar je hele lichaam, beginnen veelal in de darm; je beschermingsbarrière."

Ons huidige (Westers) voedingspatroon bevat veel voedingsmiddelen die onze darmwand kunnen irriteren. Denk hierbij aan de moderne tarwe (we eten nogal wat brood en tarweproducten tegenwoordig), maar ook caseïne, een moeilijk te verteren eiwit in zuivel, heeft deze vervelende gewoonte. Wanneer je dan tot de groep mensen behoort die hier gevoeliger voor zijn, kunnen die frequente irritaties leiden tot verhoogde permeabiliteit van je belangrijkste beschermende barrière: je darmwand.

Wanneer je op zoek bent naar meer energie, meer vitaliteit en zelfs meer positiviteit, kan het zeer de moeite waard zijn om eens goed naar jouw darmgezondheid te kijken! Werkt jouw interne douanier, je poortwachter die alle ellende buiten moet houden nog optimaal?

Download de Darmgezondheid Checklist Hoe is het met jouw darmen gesteld?

Hoe zit het eigenlijk met jouw darmgezondheid? Is jouw darmflora op orde of behoeft het de nodige aandacht?

Ontvang gratis direct deze checklist in je mailbox om uit te vinden waar jij staat qua darmgezondheid en hoe belangrijk het voor jou is om iets aan je darmgezondheid te doen. Inclusief 3 praktische, makkelijk toepasbare tips om direct je darmgezondheid te verbeteren.

mockup darmchecklist

"Als je maar één ding voor je gezondheid zou kunnen doen zou dit het moeten zijn."

gezonde vrouw

Wil jij ook graag weten wat je zelf allemaal kunt doen om je darmen te helen en gezondheid te houden? En vooral: waar de specifieke verbeteringen voor jou kunnen zitten?

Goed voor je darmen zorgen is de eerste en tevens meest effectieve stap. Het heeft geen zin om op dieet te gaan, extra hard te sporten of met speciale huidcrèmes te smeren; de problemen komen van binnenuit. Dit programma laat je zien en voelen wat je buik van je wil. Hoe je heelt en weerbaarheid opbouwt. En daarmee gezondheid en vitaliteit.

Dit is wat het Heel je darmen programma je brengt!

 • Icon

  Betere voedselopname

 • Icon

  Een plattere buik

 • Icon

  Meer energie en vitaliteit

 • Icon

  Meer weerbaarheid

 • Icon

  Gewicht stabilisatie

 • Icon

  Minder buikklachten

 • Icon

  Een betere stoelgang

 • Icon

  Lekkerder slapen

 • Icon

  Minder trek in zoet & snacks

 • Icon

  Een betere huid

 • Icon

  Minder (voedsel)intoleranties

 • Icon

  En helder hoofd en nog veel meer voordelen

Makkelijk te volgen: het speciale 'Heel je Darmen Programma'

Het programma bestaat uit twee hoofddelen die elk opgedeeld zijn in verschillende modules. Elke module bestaat uit een uitgebreide uitleg, een ondersteunde video en oefeningen, motivatie tips of andere handige handvatten om het doorlopen van het programma zo makkelijk mogelijk te maken.

Deel 1: Signaleren en oplossen

In het eerste deel helpen we je bij het signaleren van een lekkende darm.  Omdat de klachten die een lekkende darm kan veroorzaken vaak zeer vaag zijn, gaan veel mensen voorbij aan hun darmen als onderliggende oorzaak. Door goed te begrijpen wat een lekkende darm precies is, en wat de gevolgen kunnen zijn, wordt het makkelijker om er vervolgens ook echt wat aan te gaan doen.  Want een lekkende darm is niet alleen gevaarlijk voor je darmen zelf, maar voor je gehele lichaam. Je weet na het lezen van deel 1 precies wat er bij een lekkende darm aan de hand is en welke oorzaken hieraan ten grondslag liggen.

Deel II: Het darm herstelplan

In het tweede deel van het programma ga je echt met je darmen aan de slag. Dit deel bestaat uit een compleet darmherstel stappenplan. In dit stappenplan leer je precies welke voeding juist goed is voor je darmen en welke voeding je beter kunt vermijden als het aankomt op je darmgezondheid. En vervolgens ga je het zelf toepassen en met smakelijke en makkelijke dagmenu's

"Afgelopen met die vervelende opgeblazen buik!"

Maar dat is uiteraard niet alles. Naast voeding zijn er gelukkig nog talloze andere zaken die je kunt doen om je darmwand te versterken. We doorlopen ze allemaal en er wordt goed duidelijk wat hiervan tot de basis behoort en wat er blijvend of juist tijdelijk is wat je kunt doen. Welke supplementen zijn hierbij ondersteunend en wat kun je laten?

Kortom, een stap voor stap handleiding in delen die de laatste kennis en ervaring uit het vakgebied van de klinische psycho-neuro-immunologie voor je samenvoegt. Geschreven en gemaakt door experts en darmtherapeuten. 

p3
Eetdagboek mockup
p4

Dit is wat je allemaal krijgt

 • 6 modules verdeeld over 6 weken
 • Brede kennis van verschillende specialisten
 • Bij iedere module een uitgebreide videoles
 • Diverse darmvriendelijke dagmenu's
 • Extra oefeningen en aanvullende leefstijltips per module
 • Makkelijke toepasbare gewoontes waar je je leven lang plezier van hebt
 • Stress & je buik: een handleiding voor meer weerbaarheid en vitaliteit
 • Talloze tips & tricks voor blijvend gezonde darmen
 • Help! Over wat te doen bij terugval of andere problemen
Voorkantjes opleidingen, programma, cursussen (2)

Het Heel je darmen programma biedt jou alle kennis waar jij (en je naasten) je hele leven lang profijt en gezondheid van zullen hebben, geschreven door darmtherapeuten en experts met jarenlange ervaring op het gebied van het helen van de darmwand en herstellen van je immuniteit en vitaliteit.

woman-in-brown-long-sleeve-using-a-laptop-3785417

Jouw investering

De waarde van dit online programma met alle specialistische kennis, lesmaterialen, video's, recepten, oefeningen, menu's en bonus pdf's, is nauwelijks in geld uit te drukken, maar bedraagt normaal vele honderden euro's.

Wij vinden de informatie uit deze cursus zó belangrijk, zó van basiswaarde voor de mens, dat als je dit jaar maar 1 cursus, 1 programma of iets aan ontwikkeling doet... dit het programma voor jou is. We hebben de prijs voor dit programma daarom bewust en als enige uitzondering laag gehouden. Jouw investering in jezelf bedraagt in plaats van €549,- dan ook slechts €499,-*

Alles in je eigen tijd. Je hoeft nergens heen, je hoeft niet op consult; je hebt de specialisten thuis, helemaal voor jou alleen. Je hebt 6 maanden toegang tot de verschillende modules die je naar eigen inzicht en tijdsindeling kunt volgen.


Al meer dan 487 deelnemers gingen je voor!

Mijn persoonlijke verhaal

"Darmproblematiek zit bij ons in de familie. Mijn moeder, mijn oma... allebei konden ze nooit strakke broeken aan en waren opgeblazen buiken eerder norm dan uitzondering. Ik dacht dat het zo hoorde en was niet verbaasd dat ik vanaf mijn 18e ook de deur bij de dokter platliep voor zakjes met synthetische vezels... 'Dit heeft u nu eenmaal mevrouw, daar kunt u niets aan doen' herinnerde de vriendelijke man me altijd. 

Maar sinds ik me beroepsmatig vanwege mijn gezondheid (een flinke auto-immuunaandoening) met voeding & gezondheid ben gaan bezighouden, verdween dit euvel bizar genoeg volledig. Het was niet de insteek, maar sinds ik anders eet en leef heb ik er nooit meer echt last van gehad. Dit hele genetisch gevoelige probleem wat mijn moeder en oma hun hele leven geteisterd heeft, speelde bij mij gewoon niet meer! En zoveel heb ik nu ook weer niet veranderd...

Dat was voor mij de trigger om dit programma te laten samenstellen. Gemaakt door therapeuten en darm experts met jarenlange ervaring en successen op het gebied van darmherstel.

Je kunt zelf zoveel doen aan iets wat bekend staat als een 'aandoening' waar je niets aan kunt doen. Onzin! Leer wat je lijf wel en niet nodig heeft, laat je darmwand helen, maak een paar simpele aanpassingen en geniet van de resultaten! Dit gun ik werkelijk iedereen. Dit zouden doktoren toch ook moeten weten en doorgeven aan gevallen als mijn moeder, oma en ik?"

Amber Albarda, voedingscoach

AmberGN
Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar boven