Masterclass Kindervoeding - Better Health Academy

Masterclass voor Gezonde Gezinnen door Amber Albarda

<b class='programmatitel'>Online cursus Kindervoeding</b><br><a href="https://betterhealthacademy.nl/kindervoedingonline/" target"blank"><i>Lees meer</i></a><br><p class='programmauitleg'>Wil jij weten hoe je een kinderlijf en -brein kunt voeden voor goede focus, betere concentratie, meer blijheid, vitaliteit, daadkracht, rust en geluk? Met deze praktische online cursus kom je alles te weten over de juiste voeding voor gezinnen.</p>

Iedereen wil graag gezond oud worden, maar hoe doe je dat precies? Op het schoolplein word ik regelmatig om advies gevraagd omdat veel mensen gewoon een beetje de weg kwijt zijn als het gaat om: “Wat is nu eigenlijk precies gezonde voeding? Hoe zorg ik goed voor mezelf en mijn omgeving?”

Goeie vraag. Wie weet er eigenlijk nog precies hoe je moet eten voor een sterke weerstand, hoe voeding je gedrag beïnvloedt of waar je terecht kunt als je dit wil weten? Het Voedingscentrum adviseert nog steeds standaard een flinke dagelijkse stapel boterhammen, terwijl dit voor heel veel buiken problemen blijkt te geven en de diëtist adviseert nog steeds lightproducten terwijl die het probleem alleen maar verergeren.

"De basis van wat je móet weten over voeding & gezondheid, in nog geen 1,5 uur van je tijd"

Deze online masterclass kun je volgen op een moment wanneer het jou uitkomt. Het kost je nog geen 2 uur van je tijd en je krijgt er heel veel inspiratie en inzichten voor terug. Voor maar € 47,- krijg je nieuwe kennis en heel veel tips voor een gezondere levensstijl voor jouw gezin.

Tijdens deze masterclass ga ik dieper in op voeding voor een optimale gezondheid en een leefstijl die ervoor zorgt dat we fit en vitaal oud worden. Kennis waar je je leven lang plezier van zult hebben!

We hebben het o.a. over:

 • Icon

  Hoe vaak per dag is het handig om te eten?

 • Icon

  Hoe eten gedrag beïnvloedt

 • Icon

  Wat een (kinder)lijf precies nodig heeft en wanneer?

 • Icon

  Wat doen we voor goede botgezondheid?

 • Icon

  Hoe krijg je een goed immuunsysteem

 • Icon

  Wat is mensenvoeding en wat niet?

 • Icon

  Etc.

mock-up video
Amber Albarda

Amber Albarda

Amber is (kinder)voedingscoach, auteur van diverse boeken over de rol van voeding op onze gezondheid, NLP-trainer, docent en oprichter en van de Better Health Academy (en moeder van 3 kinderen). 

Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar boven