Het Better Health (docenten) team - Better Health Academy

Meet the team

Wie zijn er voor en achter de schermen van de Better Health Academy aan het werk en van wie krijg je les? Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je vragen hebt!

Voedingscoach, NLP Trainer & oprichter van de Better Health Academy
Amber geeft al jaren lezingen en trainingen over voeding & gezondheid en heeft achttal boeken over dit onderwerp geschreven. Als docente Kindervoedingscoach en ADHD Natuurlijk Expert weet Amber als geen ander hoe belangrijk gezonde voeding is voor de ontwikkeling en gezonde werking van het (kinder)brein en als voedingscoach en moeder van 3 jonge kinderen ziet ze de successen dagelijks terug in de praktijk. Het is haar missie als oprichter van de Better Health Academy om jong en oud te helpen hun volle potentieel te bereiken.
Foto Patricia

Patricia Lautenschutz MSc

Orthomoleculair kPNI Therapeut & Voeding en Gezondheidswetenschapper
Als klinisch psycho-neuro-immunologie therapeut weet Patricia als geen ander de vinger doeltreffend op de juiste plek te leggen. Haar verregaande kennis en nieuwsgierigheid welke ingewikkelde systemen er achter symptomen en ziektes zitten, maakt dat deelnemers van onze opleidingen ademloos aan haar lippen hangen. Waar de meeste mensen romans op hun nachtkasje hebben liggen zijn het bij Patricia wetenschappelijke onderzoeken. Het antwoord op het waarom achter een symptoom is Patricia's passie.
Marc profiel foto 2020

Marc van Lokven

Specialist in hersenfunctie, biochemie en neurowetenschappen
Marc geeft regelmatig gastlessen tijdens de colleges van hoogleraar biochemie Professor Dr Pierre Capel en bij de Better Health Academy is Marc gastdocent voor de verdiepingsmodule Breingezondheid, hooggevoeligheid & ADHD. Hij verschaft tijdens de lesdagen inzicht in de fundamentele processen die neurotransmissie in de hersenen mogelijk maken, waarbij met name het dopaminerge systeem aan de orde komt. Zowel de invloed van technologische ontwikkelingen en prikkels op dopamine in het brein als de effecten van verandering in de voeding komen aan de orde. Een beter begrip van en inzicht in dopamine biedt handvatten om een groot aantal psychische klachten en gedragsuitdagingen in de kern aan te pakken én te verbeteren.
Annemarieke de Vaan

Annemarieke de Vaan

ADHD, ADD & Hooggevoeligheidscoach bij ADHD Centrum Nederland
Annemarieke is lange tijd werkzaam als coach en begeleider van kinderen en volwassenen met ADHD, ADD en/of hooggevoeligheid. Ze geeft tevens diverse workshops en lezingen over dit onderwerp door het hele land. Annemarieke heeft een diep verlangen om mensen te laten groeien en bloeien zodat ze het leven kunnen leven zoals zij dat willen. Haar expertise is de gevolgschade van AD(H)D en het kalmeren van het sympathisch zenuwstelsel. Haar brede ervaring op dit gebied maakt haar een waardevolle docente.
Natascha klein

Natascha de Ruiter

Opleidingsmanager
Natascha regelt alles achter de schermen met betrekking tot de cursussen en opleidingen. Ga je een opleiding volgen? Grote kans dat je met Natascha in contact komt!
Romy klein

Romy Barendse

Brand & communicatie manager
Romy weet alles van marketing, communicatie en strategie en zorgt ervoor dat dit bij Better Health tip top in orde is.
Veerle (1)

Veerle Aalbers

Social media & communicatie manager
Communicatie, social media? Veerle kent alle ins-en-outs.
Tekst selectie is niet mogelijk, de inhoud van deze website is beveiligd
Scroll naar top